Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, victorie în fața autorităților: „Mi s-a pătat imaginea”

Andreea Pirui de la Puterea dragostei a prezentat rezultatele analizelor toxicologice, acuzând autoritățile că i-au pătat imaginea pentru că au insinuat că s-a drogat.
23.11.2021 | 13:30
Andreea Pirui de la Puterea dragostei victorie in fata autoritatilor Mi sa patat imaginea
Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui a făcut lumină în dosarul care i s-a deschis în urmă cu două luni. Blondina fusese oprită de polițiști, în cadrul unui control de rutină, cu suspiciunea că ar fi consumat substanțe interzise înainte să se urce la volanul mașinii.

Andreea a spus încă de atunci că nu a consumat nimic și că va veni ziua în care va dovedi că speculațiile apărute despre ea, multe dintre ele alimentate și de comunicatele transmise de Poliție, vor fi demontate.

ADVERTISEMENT

A sosit ziua în care fosta iubită a lui Marius, zis și ”Norocel”, să dea de pământ cu autoritățile. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii realizate de Cornelia Ionescu pe Youtube ce a pățit, cu lux de amănunte.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei n-a condus sub influența drogurilor

„Mi-au spus că vor să-mi facă Drug Test și cel de alcool. Am cooperat foarte mult. Am stat 5-10 minute și apoi mi s-a spus că mi s-a găsit ceva substanță în corp.

ADVERTISEMENT

Eu nu fumez nici țigări normale. Mi-au zis că nu mai am voie să conduc. Că mi se întocmește dosar penal, amendă. Am încercat să le spun, să repete testul. Au zis că nu, că ăla-i bun.

După o lună și jumătate mi-a venit rezultatul de la analize. Bineînțeles, negativ. Mi s-a pătat imaginea. Procurorul mi-a dat o foaie că pot să merg să-mi scot permisul”, a povestit Andreea Pirui la Wownews.

ADVERTISEMENT

Două luni fără permis

Blondina spune că a suferit foarte mult în urma acestei experiențe. I-au scris mulți oameni care au făcut-o drogată și alcoolică. În primele zile, Andreea a plâns foarte mult, pentru că nu îi venea să creadă ce i s-a întâmplat.

Vedeta admite că nu mai e ceva ieșit din comun să te droghezi și nu are o problemă cu oamenii care beau sau consumă iarbă, însă nu a fost deloc cazul ei.

ADVERTISEMENT

„Tuturor le-aș spune să nu mai dea nicio probă dacă știu că nu au consumat nimic și să meargă la probele de sânge”, a spus Andreea Pirui extrem de supărată.

„Să stau două luni fără permis pentru prostia lor…”, a completat Andreea, prezentând documentele care arătau că exista o marjă de eroare de 40% în cazul probelor pe care polițiștii de la Rutieră i le-au făcut pe loc.

 

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”