News

Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, ar fi fost găsită în Italia. Femeia ar fi murit acum un an

Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, ar fi fost găsită. Autoritățile au descoperit un schelet, iar indiciile arată că ar fi vorba despre femeie.
04.07.2023 | 10:45
Andreea Rabciuc campioana romanca la tir ar fi fost gasita in Italia Femeia ar fi murit acum un an
Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, ar fi fost găsită în Italia. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Facebook/Hepta
ADVERTISEMENT

Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, ar fi fost găsită în Italia. Autoritățile au descoperit un cadavru, la Roma, acum câteva zile. Pe data de 1 iulie, un schelet a fost scos la suprafață în urma unor lucrări efectuate cu un excavator.

Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, găsită în Italia

Descoperirea macabră a fost făcută în zona Pigneto, periferia Romei, într-un parc pe via Fiermamosca 114. Potrivit semnalmentelor, cadavrul ar aparține unei femei care are în jur de 30 de ani. De asemenea, la fața locului a fost găsit un colier care ar fi fost al Andreei, scrie presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Urmează ca testele ADN să stabilească dacă, într-adevăr, rămășițele aparțin fetei din România. Andreei Rabciuc a dispărut acum mai bine de un an, pe 12 martie 2022. Principalul supect în acest caz este iubitul tinerei, Simone Gresti.

Cercetările au scos la iveală faptul că cei doi au fost la o petrecere la Montecarotto, într-o rulotă, în noaptea de 11 spre 12 martie. Alături de cuplul format din Andreea și iubitul ei s-ar mai fi aflat alți doi prieteni.

ADVERTISEMENT

Diminața, femeia ar fi plecat pe șoseaua Montecarottese pentru a se întoarce în Jesi după ce s-ar fi certat cu partenerul ei. Mai mult, telefonul acesteia ar fi rămas la Simone Gresti. Din acel moment, Andreea a dispărut.

Ce susține iubitul tinerei, principalul suspect în acest caz

În tot acest timp, iubitul fetei a negat că ar fi implicat în dispariția fetei. Gresti este acuzat de sechestrare de persoane și trafic de substanțe interzise. Deocamdată, bărbatul este cercetat în stare de libertate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, carabinierii și pompierii au făcut verificări de amploare pe terenul iubitului Andreei. Căutările s-au desfășurat pe dealurile dintre Maiolati Spontini și Monte Roberto. Anchetatorii au făcut cercetări inclusiv în două puțuri din zona respectivă. Însă, femeia nu a fost găsită în primul an de la dispariție.

„Simone trăiește liniștit, nu se teme de nimic pentru că este nevinovat”, preciza Emanuele Giuliani, avocatul lui Simone Gresti, în urmă cu câteva luni, în legătură cu cercetările care sunt în desfășurare după dispariția Andreei.

ADVERTISEMENT

Andreea Rabciuc, campioana româncă la tir, în vârstă de 28 de ani, locuia în Jesi. Amintim că au existat informații potrivit cărora mai mulți oameni au semnalat prezența la Roma a unei fete cu bretonul vopsit albastru și cu tatuaje.

ADVERTISEMENT
Tags: