Life

Andreea Raicu, descurajată de tată în copilărie! Ce reproșuri primea: „Ce crezi că o se aleagă de capul tău?”

Andreea Raicu a iubit de mică hainele și moda, dar tatăl său a descurajat-o. Ce îi spunea când o vedea că stă prea mult în oglindă.
10.04.2023 | 18:34
Andreea Raicu descurajata de tata in copilarie Ce reprosuri primea Ce crezi ca o se aleaga de capul tau
Andreea Raicu nu a avut parte de susținerea tatălui în copilărie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și-a adus aminte de copilărie. Și nu o face, neapărat, cu multă plăcere. Încă de atunci, vedeta era pasionată de modă și ținute, astfel că petrecea mult timp aranjându-se în oglindă. Acum deține o afacere în domeniu, dar tatăl nu a crezut în visul său.

Andreea Raicu nu a avut susținerea tatălui când a venit vorba de pasiunea pentru modă

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a dezvăluit că, încă din copilărie, a iubit moda și tot ce ține de haine. Mama sa a înțeles acest lucru și, fiind mai mereu plecată, îi aducea tot felul de obiecte vestimentare din călătoriile sale.

ADVERTISEMENT

„Îmi plăcea la nebunie, spre disperarea tatălui meu, să mă îmbrac. Și, venind din perioada comunismului, unde nu aveam prea multe posibilități, aveam norocul să am o mamă care călătorea foarte mult și îmi aducea foarte multe rochițe. Așa că, aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum”, a povestit Andreea Raicu.

În dulapul vedetei se regăsea visul oricărei fetițe, iar mătușile îi completau, la rândul lor, colecția. „Aveam șosete cu dantelă care se asortau. Agrafele, clamele, care aveau diverse culori sau accesoriile, bijuteriile.

ADVERTISEMENT

Pentru că primeam întotdeauna de la mătuși tot felul de bijuterii. Și aveam tot felul de pantofi colorați, roșii, roz. Am fost foarte norocoasă”, povestește Andreea Raicu.

„Tatăl meu spunea: ‘Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă”

Andreea Raicu nu primea accesorii vechi, ci unele noi, achiziționate special pentru ea. „Accesorii potrivite vârstei mele și accesorii care se potriveau cu personalitatea mea, niciodată nu-mi dădeau lucruri purtate.

ADVERTISEMENT

Îmi dădeau lucruri special pentru mine. Și era clar. Și în ziua de astăzi se întâmplă la fel. Mătușa mea îmi cumpără bijuterii care știe ca mi se potrivesc și care îmi plac”, a povestit vedeta.

Totodată, bunica o răsfăța pe Andreea Raicu. Pentru că era croitoreasă, îi îndeplinea orice dorință. „Bunica mea era croitoreasă. Și atunci, eu stăteam și mă uitam în reviste. Îi ziceam și a doua zi aveam.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că mi-a făcut o rochie superbă. Era un material alb, cu căpșuni. Și am văzut eu o rochie cu spatele gol și mi-a făcut. Și cu un ilic peste, tot din același material. Eram îmbrăcată și de hainele pe care le aducea mama și de ceea ce făcea bunica”.

Eforturile celor dragi nu au fost în zadar. Andreea Raicu deține propriu său brand de haine, în ciuda tatălui său, care obișnuia să o certe pentru că stă prea mult cu ochii în oglindă: „Tatăl meu spunea, ‘Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă. Tu ce crezi că o să se aleagă de capul tău? O să trăiești din haine?’”. Ei bine, se pare că da!”.

ADVERTISEMENT