Life

Andreea Raicu, surprinsă în locuința lui Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea. Fotografiile spun totul

23.10.2020 | 11:15
Andreea Raicu surprinsa in locuinta lui Matei Stratan fostul Madalinei Ghenea Fotografiile spun totul
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a fost întotdeauna o prezență discretă în ceea ce privește aparițiile în compania celor cu care s-a iubit. De curând a intrat în atenția generală a publicului după ce anunțat că mama ei a suferit din pricina coronavirus, împărțindu-i pe români în două tabere.

Cei care o apreciază pe fosta prezentatoare au avut parte de un real șoc, de curând, când aceasta a fost surprisă în compania fostului iubit al Mădălinei Ghenea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost surprinsă alături de Matei Stratan, iar imaginile spun totul în cazul celor doi. Vestea că șatena ar putea forma un cuplu cu acest bărbat cunoscut i-a luat pe fani pe nepregătite.

Andreea Raicu, alături de Matei Stratan, în locuința acestuia. Cum a fost surprinsă cu fostul Mădălinei Ghenea

Andreea Raicu a fost surprinsă când părăsea locuința lui Matei Stratan. Tânărul este cunoscut pentru relația cu Mădălina Ghenea din urmă cu câteva an, cu care are și un copil.

ADVERTISEMENT

Șatena a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții când pleca de acasă de la Matei Stratan. Totodată, aceasta a anunțat cu câteva zile în urmă că are un nou iubit, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua ei cucerire.

Totuși, pe timpul apariției sale televizate, Andreea Raicu nu ezitat să se refere la noul ei iubit ca la o posibilă nouă relație. Imaginile din prezent par însă să vorbească de la sine.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a luat rămas bun de la Matei Stratan, iar acesta a condus-o până la poarta casei. Ipostazele în care cei doi au fost filmați de curând spun totul, pentru că apropierea lor a fost una destul de mare, potrivit celor de la spynews.

Andreea Raicu, surprinsă în locuința lui Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea. Fotografiile spun totul
Andreea Raicu a fost filmată când părăsea locuința milionarului Matei Stratan (sursă foto: spynews)

Deși este foarte posibil ca Andreea Raicu să îi fi făcut o vizită lui Matei Stratan și din interes profesional, fiind un antrenor de succes, cei doi au avut și anumite gesturi prin care mulți au susținut că s-au trădat.

ADVERTISEMENT

Totodată, nu reprezintă vreun secret că tânărul s-a iubit în trecut cu foarte multe femei celebre de la noi, motiv pentru care nu este exclus să îi fi furat inima frumoasei șatene. Cu toate că are o fetiță de câțiva anișori cu Mădălina Ghenea, cunoscutul bărbat a dorit ulterior să își păstreze statutul de burlac. De această dată însă s-ar părea că frumoasa Andreea Raicu ar fi putut să îi pună inima pe jar.

ADVERTISEMENT