Life

Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor! A fost la un pas să își piardă viața! ”Am crezut că mor”

Andreea Tonciu a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale după ce a descoperit un chist epidermoid, care îi putea cauza o comoție cerebrală.
25.09.2022 | 16:51
Andreea Tonciu a ajuns de urgenta pe mana medicilor A fost la un pas sa isi piarda viata Am crezut ca mor
Andreea Tonciu, la un pas să își piardă viața. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație după ce medicii au descoperit că are un chist epidermoid, care îi putea fi fatal.

Andreea Tonciu, la un pas să își piardă viața

Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce medicii i-au găsit, în apropierea ochilor, un chist, care îi putea cauza Andreei o comoție cerebrală.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, mama unei fetițe, a întâmpinat o perioadă greu încercată din viața ei. Bruneta a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a depăși această cumpănă.

În cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir la Kanal D a povestit cu lux de amănunt cum s-a petrecut totul. O simplă programare la cosmetică i-a salvat viața.

ADVERTISEMENT

Povestea care i-a salvat viața vedetei, pas cu pas

Aflată acum în afara oricărui pericol, fosta asistentă TV a putut să se destăinuie și să povestească episodul prin care a trecut, după ce a fost aproape de marginea prăpastiei.

O vizită la un salon de înfrumusețare pentru a-și aranja sprâncenele, în urma căreia cosmeticiana a atins din greșeală un punctuleț. Ambele au crezut la momentul acela că era vorba de un coș.

ADVERTISEMENT

Numai că, la câteva ore după, Andreea Tonciu s-a trezit cu ochiul umflat. Când a văzut că trec orele și nu se retrage inflamația, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a deplasat la medicul dermatolog pentru un consult.

Ceea ce a urmat nu a fost prevăzut nicio secundă de vedetă. Un punctuleț care părea un simplu coș s-a dovedit a fi un chist.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune pe punctul de a face comoție cerebrală: ”Am crezut că mor”

Medicii au reacționat de urgență și au trimis-o pe brunetă direct în operație.

Când lucrurile au intrat pe făgașul lor normal, cadrele medicale i-au adus la cunoștință că a fost la un pas de comoție cerebrală. Câteva zile de întârziere și își putea pierde viața.

Am avut un chist ca un punctuleț. Ducându-mă să mă pensez la cosmeticiană, a crezut că e un coș și a umblat la el. Mi l-a declanșat și am fost umflată în jurul ochiului, mi s-a umflat și chistul și eram desfigurată la față.

Am crezut că mor când m-am uitat în oglindă. Dacă nu mergeam la medic, puteam să fac comoție cerebrală. Am luat tratament cu antibiotic, după am intrat în operație”, a precizat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii Teo show.

ADVERTISEMENT