Life
notix pixel id

Andreea Tonciu, apariție dezastruoasă! A vrut să impresioneze, însă fanii au fost oripilați: ” Ridurile de pe piept …”

03.07.2020 | 08:07
Andreea Tonciu, apariție dezastruoasă! A vrut să impresioneze, însă fanii au fost oripilați: ” Ridurile de pe piept ...”
Andreea Tonciu. Foto: INSTAGRAM
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a avut o apariție pe Instagram dur criticată de fani. Bruneta a vrut să impresioneze cu un nou look, fiind machiată în așa fel încât să arate ca și renumita Frida, însă fanii au observat și alte detalii.

În loc să fie apreciată pentru imaginea postată, bruneta a primit foarte multe comentarii prin care admiratorii ei semnalau ridurile de pe piept, din zona bustului, dar și de pe față.

Fosta asistentă TV a uitat să-și mascheze imperfecțiunile, iar fanii au fost duri în ceea ce privește înfățișarea ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, făcută praf pe internet

Machiată corespunzător, dar și în poziția în care putea să semene cel mai bine cu Frida, Andreea Tonciu s-a gândit că o să rupă gura târgului cu noul make-up, iar interpretarea ei să fie lăudată. Din păcate, admiratorii de pe internet nu au răspuns așa cum ea și-a dorit, aceștia analizând fiecare parte a corpului vizibilă.

Astfel, brunetei i s-au făcut observații pentru felul în care arată, în special pentru ridurile din zona bustului sau de pe față, deși era machiată strident. ” Are riduri pe piept. Bine ca de față aveți grijă, dar mâinile, pieptul și gatul? Zici ca are 40.”, a scris o prietenă virtuală pe pagina de Instagram a vedetei TV.

ADVERTISEMENT
Andreea Tonciu. Foto: Instagram
Andreea Tonciu. Foto: Instagram

Au fost și fani care i-au ținut apărarea brunetei și care au încercat să vadă și partea bună a lucrurilor.

” Alo, oameni buni, e un doar un look, e pentru un act artistic cel mai probabil, dacă nu vă place ceva nu mai urmăriți. Andreea, ești foarte frumoasă ♥️”, a menționat o tânără pe internet.

ADVERTISEMENT

A devenit mamă în 2016

Andreea Tonciu are o fetiță de 4 ani, născută în urma relației cu Daniel Niculescu, actualul soț. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, a mai avut o relație de șase ani și cu Nicolae Mitea, de care s-a despărțit după 6 ani de relație. Pe actualul partener de viață l-a cunoscut într-un centru comercial, au format rapid un cuplu, iar în doar 3 luni a rămas însărcinată.

Nașa micuței Rebecca este Anamaria Prodan, care a fost prezentă atât la cununie, cât și la nunta brunetei.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV nu a mai apărut la TV în ultima vreme, ultima dată fiind văzută la Kanal D.

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri…

Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): Mă duc şi mă angajez pe 2000 de lei, i-am zis. Sincer!”, povestea fosta concurentă Bravo Ai Stil Celebrities, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri