Life

Andreea Tonciu de la Survivor România, declarații despre mariajul părinților. Ce a dezvăluit bruneta

Andreea Tonciu a vorbit despre căsnicia părinților săi, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni dezvăluia că sunt pe punctul de a divorța după un mariaj de 40 de ani.
24.05.2022 | 07:40
Andreea Tonciu de la Survivor Romania declaratii despre mariajul parintilor Ce a dezvaluit bruneta
Andreea Tonciu de la Survivor România, dezvăluiri despre părinți. Ce se întâmplă cu căsnicia acestora. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a făcut noi declarații despre mariajul părinților, precizând că tatăl i-a fost infidel mamei sale. Se pare că bărbatul a avut o aventură cu menajera, care la rândul ei este căsătorită și are copii.

Andreea Tonciu de la Survivor România, dezvăluiri despre părinți. Ce se întâmplă cu căsnicia acestora

Andreea Tonciu a fost cea care a confirmat că părinții vor să divorțeze, însă iată că au revenit la gânduri mai bune. Fosta asistentă TV a precizat că familia sa a trecut cu vederea infidelitatea și au decis să mai dea o șansă mariajului.

ADVERTISEMENT

Părinții fostei Faimoase din Republica Dominicană au ajuns la concluzia că le este mai bine împreună și nu mai au de gând să divorțeze. Vedeta susține că cei doi nu ar trebui să se separe din cauza unei domnișoare.

„Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema?

ADVERTISEMENT

Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a mărturisit Andreea Tonciu într-o emisiune de la Antena Stars.

Andreea Tonciu, poveste de dragoste similară ca a mamei sale

Fosta concurentă de la Survivor România are o mamă foarte frumoasă și elegantă, care se menține în formă maximă. Maria Tonciu apare mereu impecabilă la evenimentele unde este invitată.

ADVERTISEMENT

Mama frumoasei brunete reușește să iasă în evidență de fiecare dată, fiind o femeie de afaceri foarte căutată. Are un business cu flori și lumânări, în plus a trăit o poveste de dragoste care a fost „copiată” și de fiica sa.

„Eu l-am cunoscut pe soțul meu și m-am îndrăgostit de el fulgerător. În două zile eram deja un cuplu și o concepeam pe ea, pe Andreea. Ei bine, așa a fost și la ei.

ADVERTISEMENT

Andreea l-a cunoscut pe Daniel și în două zile plecau la mare. Acolo, au conceput bebelușul. E atât de frumos totul”, mărturisea Maria Tonciu, în urmă cu 6 ani, la nunta fiicei sale, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT