Life

Andreea Tonciu, destăinuiri neașteptate la Bravo, ai stil. Ce se întâmplă între ea și soțul ei: „Nu e totul roz”

20.11.2020 | 12:03
Andreea Tonciu destainuiri neasteptate la Bravo ai stil Ce se intampla intre ea si sotul ei Nu e totul roz
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a deschis sufletul la Bravo, ai stil, iar motivul pentru care i-au dat lacrimile este dorul de fiica ei. Bruneta nu s-a putut abține și le-a confesat tuturor ce o macină.

Pe lângă faptul că Rebeca, fetița asistentei de televiziune, plânge destul de mult după ea, Andreea mai are pe cap și alte probleme despre care a vorbit pentru prima oară în ediția din 19 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare o femeie puternică și e mai mereu pusă pe ceartă, în realitate este foarte sensibilă și are multe necazuri, unele chiar în familie.

Andreea Tonciu, cu sufletul pe tavă la Bravo, ai stil

Tonciu i s-a confesat Ilincăi Vandici înainte să îi fie jurizată ținuta și a spus că relația cu soțul ei nu e tocmai roz și că speră să treacă peste certuri. Vedeta a pus toate aceste măcinări pe seama pandemiei, căci lucrurile negative s-au acutizat mai mult în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte emotivă. De fiecare dată când aud poveștile fetelor, mă emoționez. Nici la mine acasă nu e totul roz. Avem probleme, unele mai grave, altele mai puțin grave. Și cu soțul… sunt certuri normale ca în oricare alt cuplu și sper să trecem peste toate astea”, a spus Andreea Tonciu.

Vedeta nu a vrut să insiste foarte mult cu problemele din căsnicia și din familia ei. Declarațiile pe care le-a făcut bruneta sunt din urmă cu câteva luni, căci telespectatorii trebuie să știe că edițiile Bravo, ai stil au fost înregistrate după ce s-au ridicat restricțiile impuse de starea de urgență.

ADVERTISEMENT

Pierderea bunicii a marcat-o destul de mult

Unul din cele mai grele momente petrecute recent în viața concurentei a fost pierderea bunicii sale, care de mai multă vreme era în comă.

Tonciu a vorbit apoi, pentru a ieși din starea apăsătoare, despre cum a schimbat-o acest concurs și a declarat că îi va lipsi când se va termina.

ADVERTISEMENT

„M-a schimbat competiția. În primul rând am învățat cum să-mi asortez hainele. Mă gândesc de foarte multe ori când nu o să mai fiu aici și o să vină zilele de luni, de miercuri, de joi și nu o să mai am ce face”, a continuat Tonciu.

 

ADVERTISEMENT