Life

Andreea Tonciu, mândră de noua sa mașină. Bolidul de lux a fost achiziționat cu 200 de mii de euro

Andreea Tonciu este fericită de când are un alt autoturism. Și-a cumpărat bolid de lux în valoare de 200 de mii de euro.
26.11.2022 | 21:57
Andreea Tonciu mandra de noua sa masina Bolidul de lux a fost achizitionat cu 200 de mii de euro
Andreea Tonciu, fericită de când are un alt autoturism. Și-a cumpărat bolid de lux în valoare de 200 de mii de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos este mândră de noua sa mașină. Bolidul de lux a fost achiziționat cu 200 de mii de euro. Și acesta nu este singurul bun de valoare care a intrat în posesia vedetei în urmă cu puțin timp.

Andreea Tonciu, fericită de când are un alt autoturism. Și-a cumpărat bolid de lux în valoare de 200 de mii de euro

Andreea Tonciu este fericită și împlinită. În urmă cu numai câteva zile fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a cumpărat mașină nouă. Este vorba de un bolid de lux, încă o dovadă că nu s-a uitat la bani.

ADVERTISEMENT

Întrebată de unde a avut finanțe pentru o mașină în valoare de 200.000 de euro, frumoasa brunetă a declarat că foarte mulți bani au fost făcuți de partenerul de viață. Vedeta este căsătorită cu fotbalistul Daniel Niculescu.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. 

ADVERTISEMENT

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană. 

Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mărturisit Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, apartament nou. Câte camere are locuința

Andreea Tonciu a vorbit și despre apartamentul pe care și l-a cumpărat. Locuința are trei camere și două băi și a costat-o pe fosta asistentă TV peste 150.000 de euro.

Complexul în care se află spațiul este construit într-o zonă a milionarilor și are bazin semiolimpic, 10 mii de spații verzi, dar și pistă de atletism de un kilometru și jumătate.

ADVERTISEMENT

Toate aceste cheltuieli au fost făcute pentru confortul personal, bruneta locuind într-o casă cu două etaje. La nivelul superior stătea chiar familia sa, care o ajută enorm cu creșterea fiicei sale.

ADVERTISEMENT