Life

Andreea Tonciu vrea să-și facă noi operații estetice. Suma imensă pe care trebuie să o scoată din buzunar

Andreea Tonciu vrea să-și facă noi operații estetice în valoare de zeci de mii de euro. Concurenta de la Survivor România 2022 are planuri mari și vrea să le pună în aplicare.
07.01.2022 | 18:15
Andreea Tonciu vrea sasi faca noi operatii estetice Suma imensa pe care trebuie sa o scoata din buzunar
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și face noi operații estetice și va investi zeci de mii de euro pentru transformările de care va avea parte anul acesta. Concurenta de la Survivor România 2022 simte nevoia să-și facă schimbări la nivelul feței și corpului.

Fosta asistentă TV va scoate din buzunar mulți bani pentru noile operații, suma ajungând la 60 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Bruneta este dispusă să petreacă ore întregi în cabinetul medicului estetician pentru o transformare radicală.

Andreea Tonciu vrea să-și facă noi operații estetice

Andreea Tonciu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre intervențiile estetice pe care vrea să și le facă în 2022. Vedeta are de gând să-și facă o transformare totală la nivelul feței și al corpului.

ADVERTISEMENT

Bruneta a declarat că vrea să-și facă o blefaroplastie, o intervenție chirurgicală pentru a-și ridica pleoapele, dar și alte transformări la buze, ochi și pomeți.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities are de gând să-și facă și un schimb al implanturilor mamare, dar și o liposucție, printre altele.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu.

Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa.

ADVERTISEMENT

La nas nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă.

Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică.”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show, în urmă cu câteva luni.

Andreea Tonciu, concurentă la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a acceptat provocarea Survivor România și va putea fi văzută începând cu 16 ianuarie, la Pro TV. Viitoarea concurentă din echipa Faimoșilor a mers recent la o clinică înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Vedeta s-a pregătit serios pentru reality show cu exerciții fizice, dar și cu o terapie care să o pregătească pentru ce va urma în perioada următoare.

Mai exact, Andreea Tonciu și-a luat vitaminele și mineralele înainte de marea aventură.

„Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost.

În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie.”, a declarat Andreea Tonciu pe Instastory.

ADVERTISEMENT