Life

Andreea Tonciu, scandal după scandal: ”Care e problema ta, fetițo? Viața e scurtă”

04.09.2020 | 17:12
Andreea Tonciu scandal dupa scandal Care e problema ta fetito Viata e scurta
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu nu se dezice de vechile metehne și a pornit un nou scandal în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” unde este concurentă. De data aceasta, bruneta și-a îndreptat atenția spre Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, despre care spune că îi cunoaște „dosarul”.

În plus, fosta asistentă TV a numit-o pe tânără, fetiță, lansând acuzații dure la adresa acesteia atât în culise, cât și în platoul show-ului prezentat de Ilinca Vandici. Frumoasa vedetă este de părere că colega sa nu ar trebui să vorbească pentru că nu are suficientă experiență.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? ”, a spus Andreea Tonciu în culise, relatează ciao.ro.

Andreea Tonciu, un nou scandal. Pe cine a luat în vizor de data asta

„Că-i știm «dosarul…». Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a completat fosta asistentă TV. Scandalul a continuat și în platou unde concurentele s-au împărțit în două tabere.

ADVERTISEMENT

În apărarea brunetei a sărit Oana Radu și Bianca Rus, cântărețele cu care până de curând Andreea Tonciu se afla în conflict. La polul opus, s-au aflat Raluca Tănase, Alexandra Ungureanu și Deea Codrea care au fost de partea fiicei Catincăi Roman.

Calina Dumitrescu a încercat să-și spună punctul de vedere în platoul emisiunii, dar fără a reuși pentru că a fost oprită de țipetele Andreei Tonciu care i-a spus verde în față că ar trebui să se trezească la realitate pentru că viața este mult prea scurtă.

ADVERTISEMENT

„Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!”, a mai spus frumoasa brunetă.

„Mi-e rușine să stau în platou cu o asemenea femeie”, a fost replica dată de Calina Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a ținut să mai adauge Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT