Life

Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu a făcut-o praf pe Alexandra Ungureanu. Video

31.08.2020 | 09:31
Scandal la Bravo ai stil Celebrities Andreea Tonciu a facuto praf pe Alexandra Ungureanu Video
ADVERTISEMENT

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit pe micile ecrane cu un nou scandal care o implică pe Andreea Tonciu. Fosta asistentă TV le-a uitat pe Maria Ilioiu de la „Insula Iubirii” și pe Raluca Tănase de la Bambi, îndreptându-și atenția către cântăreața Alexandra Ungureanu.

Frumoasa brunetă a lansat un atac dur la adresa artistei, nu legat de vestimentație și stil, ci referitor la viața intimă a acesteia. Andreea Tonciu s-a legat de faptul că Alexandra Ungureanu este mai mare decât ea ca vârstă, dar este în continuare necăsătorită.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta asistentă TV este de părere că artista nu-și va găsi niciodată bărbatul potrivit, remarcă care a rănit-o extrem de tare pe cântăreață care a ținut să sublinieze faptul că Andreea Tonciu trebuie să mai schimbe textele și replicile.

Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu, protagoniste

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, a fost replica cântăreței Alexandra Ungureanu la adresa colegei sale de emisiune, Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

„Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a spus imediat bruneta.

„Stai liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

„Mai așteaptă mult și bine că o să te ia… știi cine…”, a ironizat-o Andreea Tonciu care nu s-a oprit aici cu remarcile acide la adresa colegei sale.

ADVERTISEMENT

„A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, a completat cântăreața care a ținut să-i atragă atenția colegei sale asupra faptului că a fost mult prea răutăcioasă.

Alexandra Ungureanu a fost susținută și de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil”, dar cu toate acestea Andreea Tonciu nu și-a schimbat punctul de vedere. Calina Dumitrescu se numără printre vedetele care au fost de partea artistei.

ADVERTISEMENT