Fotbal intern

Andrei Burcă, supărat după remiza din meciul CFR Cluj – Viitorul 0-0: ”Căbuz a făcut un meci mare”

14.02.2020 | 22:34
Andrei Burca suparat dupa remiza din meciul CFR Cluj  Viitorul 00 Cabuz a facut un meci mare
ADVERTISEMENT

Fundașul Andrei Burcă, declarat cel mai bun jucător al meciul CFR Cluj – Viitorul 0-0, a fost extrem de supărat că formația sa nu a obținut victoria în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Andrei Burcă, supărat după remiza din meciul CFR Cluj – Viitorul 0-0: ”Am avut 6-7 ocazii și meritam victoria”

”Regretăm că nu am câștigat acest meci, pentru că am avut 6-7 ocazii și meritam. Căbuz a făcut un meci mare. Ne pare rău că nu plecăm cu un moral bun pentru jocul cu Sevilla”, a spus supărat Andrei Burcă la finalul întâlnirii CFR Cluj – Viitorul 0-0.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce echipe și-ar dori să prindă ultimele locuri în play-off, Burcă a răspuns: ”Cele mai bun să intre în play-off, ne ajută și pe noi să progresăm. Unde doreșe Mister, acolo voi juca”.

”Am fost pe ei, dar e bine că nu am primit gol”

La rândul său, mijlocașul Valentin Costache consideră că CFR Cluj merita victoria: ”Am dominat meciul, mai ales în prima repriză. Am fost pe ei, dar e bine că nu am primit gol și am luat un punct. Jocul a fost un bun antrenament pentru întâlnirea cu Sevilla”.

ADVERTISEMENT

”Sunt puțin dezamăgit că nu am marcat. Viitorul are un joc de posesie bun, dar noi am stat sus și am încercat să-i dominăm. Nu mă interesează cine ajunge în play-off”, a încheiat Costache.

Hagi, șanse mari de play-off

CFR Cluj și FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au ratat șansa de a-și asigura primul loc în clasament la intrarea în play-off, dar s-au distanțat la 6 puncte de FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, trupa lui Gică Hagi a scos un punct mare și păstrează șanse mari de a intra în play-off, mai ales că în ultima rundă a sezonului regulat vor juca acasă cu Academica Clinceni.

FCSB e în play-off

FCSB și-a asigurat matematic locul în play-off după meciul CFR Cluj – FC Viitorul, încheiat la egalitate 0-0. În urma acestui rezultat, trupa lui Gică Hagi nu mai poate depăși în clasament FCSB până la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” sunt a treia formație care este sigură de locul în play-off, după CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pentru celelate trei locuri se luptă în continuare Astra Giurgiu, FC Viitorul, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT
Tags: