News

Andrei Caramitru, atac dur la USR și REPER: “Să nu mai aud de ei”. Cu ce partid ar vota: “Să fim rachetă economică”

Andrei Caramitru critică lipsa de coeziune a clasei antreprenoriale din România și atacă USR și REPER într-o postare pe Facebook.
02.08.2023 | 00:11
Andrei Caramitru atac dur la USR si REPER Sa nu mai aud de ei Cu ce partid ar vota Sa fim racheta economica
Andrei Caramitru dezvăluie nemulțumirea antreprenorilor din România și critică partidele politice pentru lipsa de susținere pro-business. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Andrei Caramitru, cunoscut activist și antreprenor, și-a manifestat nemulțumirea față de lipsa de organizare și reprezentare politică a clasei antreprenoriale din România printr-o nouă postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Andrei Caramitru a criticat mediul de afaceri

În mesajul său, Andrei Caramitru a criticat mediul de afaceri local și clasa medie antreprenorială pentru lipsa lor de implicare politică și a subliniat că, deși ei dețin resurse financiare importante în țară, aceștia nu sunt reprezentați adecvat.

ADVERTISEMENT

“Ehei ehei. Cât timp mediul de afaceri local și clasa medie antreprenorială nu se organizează DELOC – nu sunt reprezentați politic de nimeni și și-o iau. E normal. Deși ei au banii în țara asta și o țin în spate. Doar că sunt fraieri de fapt, nu au înțeles cum merge treaba”, a postat Andrei Caramitru pe Facebook.

El a subliniat că partidul Uniunea Salvați România (USR), condus de Dacian Cioloș, ar fi trebuit să preia rolul de reprezentare a intereselor antreprenoriale, dar acesta s-a concentrat mai mult pe “oengiști și corporatiști”, ignorând nevoile “clasei antreprenoriale” și, potrivit lui Caramitru, având o “înțelegere precară a economiei”.

ADVERTISEMENT

“Nenorocirea e că USR ar fi trebuit să ia rolul asta – însă a preferat să se concentreze pe oengiști si corporatiști cu salar și nebunii anti-business eco etc. Habar nu au pe economie. Și au dispărut”, a  remarcat Caramitru.

Andrei Caramitru, despre aspirații politice

Totodată, afaceristul a exprimat dorința de a vota pentru un partid al antreprenorilor din România, un partid “pur pro-business fără ideologii și tâmpenii”, dedicat creșterii economice și susținând inițiativele antreprenoriale.

ADVERTISEMENT

El a atras atenția asupra faptului că mulți antreprenori activi în business ar trebui să se implice în politică și să-și aleagă reprezentanți care să susțină interesele lor.

“Eu nu mai am niciun chef de politică, dar cred că ăștia mulți activi în business, nu salariați robotizați de prin corporații, ar trebui să se gândească serios. Aș vota oricând un partid al antreprenorilor din România, o chestie pur pro business fără ideologii și tâmpenii, totul pentru creșterea economică frate. Să fim rachetă economică și să se facă bani la greu în țara asta. Punct”, a  mai scris Caramitru.

ADVERTISEMENT

Mesajul său s-a încheiat cu o critică tranșantă față de partidele Uniunea Salvați România (USR) și REPER, acuzându-le că sunt “ANTI-BUSINESS maximal” și promovează politici de stânga care îngreunează dezvoltarea afacerilor și reglementează excesiv activitatea economică.

“Și sincer să nu mai aud de USR și REPER și alte prostii. Ăia sunt ANTI-BUSINESS maximal (să nu se construiască nimic, să fie totul verde, să nu mai conducem mașini și să nu mai extragem petrol că suferă egreta de baltă sărmana și liliacul de pe deal, huo antreprenorii, să reglementăm tot, chestii de stânga de super rahat)”, a concluzionat Andrei Caramitru.

ADVERTISEMENT
Tags: