News

Andrei Caramitru lansează o ipoteză îngrijorătoare: ”George Simion e controlat direct de serviciile rusești”

Andrei Caramitru a analizat comportamentul lui George Simion din ultima vreme și susține că o posibilă apartenență a liderului AUR la serviciile rusești nu este exclusă.
18.06.2022 | 16:33
Andrei Caramitru lanseaza o ipoteza ingrijoratoare George Simion e controlat direct de serviciile rusesti
Geeorge Simion ar avea în serviciile rusești, crede Andrei Caramitru / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ion Caramitru spune că George Simion pare să se miște și să-și aleagă temele după un calendar dictat de altcineva. Caramitru Jr amintește de poziția lui Simion față de pandemie, față de problema apartenenței la NATO sau UE în contextul unei cedări a gradului de suveranitate, de problema naționalizării marilor companii , sau de raportarea liderului AUR la Rusia sau Ungaria.

Andrei Caramitru: ”Toate temele lui Simion sunt fix ce spun rușii”

”Toate temele astea sunt fix, dar fix, ce spun sau vor rușii. Teleghidat. Să ne detașăm de occident, să fim prieteni cu ei.

ADVERTISEMENT

Și să fie destabilizare cât mai mare, haos complet aici – intern dar și extern (să fie scandal cu Ungaria și să fie scandal cu Moldova că să poată justifica rușii acolo intervenția – că Doamne Ferește, ne anexează). Sunt temele începute sistematic de celulele FSB/GRU care vor destabilizare și capturare a zonei (așa cum au încercat cu Dragnea)”, a scris Andrei Caramitru pe contul lui de Facebook.

George Simion, în vizorul ambasadei SUA

Pe de altă parte, Caramitru spune că poziția autorităților americane și moldovene față de George Simion și AUR sunt cât se poate de clare și indică o posibilă legătură a acestuia cu servicii secrete apropiate Rusiei.

ADVERTISEMENT

El a amintit că Moldova i-a interzis lui Simion accesul pe teritoriul ei, iar ambasada SUA a spus că AUR joacă ”pe partea negativă a istoriei, pe plan geopolitic.

”Nu vă închipuți că Simion e de capul lui”

”Există mai multe scenarii aici:

– AUR și Simion sunt controlați direct de FSB/GRU

– sunt o creație a unor zone din serviciile noastre care sunt apropiate de ruși (lucrează ca interfață locală)

ADVERTISEMENT

– sunt o creație a serviciilor de la noi – ca să nu lase culoarul ăsta suveranist sa fie capturat direct de ruși. Dar au cam pierdut controlul și e bătaie mare pe influență acolo între ai noștri si ruși. De aia a fost dată afară Șoșoacă, care e clar cu Rusia, ca să mențină ai noștri un minim echilibru acolo.

Că doar nu credeți că Gigel Simion e de capul lui, hai sa fim serioși. Un neica nimeni, care nu a avut niciodată un job, care știe doar sa urle si să fie incoerent – dar care cumva prin magie se susține financiar până la aproape 40 de ani și organizează un partid cu prezența hiper-sofisticata și în online și în diverse celule locale, și care a reușit infiltrarea în zonele statului, inclusiv BOR, apropiate de ruși. Chestiile implauzibile au întotdeauna o explicație”, a mai scris Andrei Caramitru pe contul lui de socializare.

ADVERTISEMENT