News

Exclusiv. Constănțeanul care a zburat până la Londra pe trenul de aterizare trăiește azi un coșmar. ”Andrei a luat-o razna rău, e grav!”

Andrei Culea din satul Cochirleni (județul Constanța) nu-și mai revine după șocul trăit în 2010, când a zburat până la Londra pe trenul de aterizare al unui avion. Astăzi, tânărul s-a izolat și nu se înțelege cu nimeni.
10.01.2022 | 15:31
Exclusiv Constanteanul care a zburat pana la Londra pe trenul de aterizare traieste azi un cosmar Andrei a luato razna rau e grav
Potrivit primarului și asistentului social, Andrei Culea are azi mari probleme de sănătate după ce s-a întors din Anglia în satul natal
ADVERTISEMENT

Pe când avea doar 20 de ani, în 2010, Andrei Culea, un tânăr originar din satul constănțean Cochirleni, a ajuns celebru în întreaga lume după ce a zburat până la Londra agățat de trenul de aterizare al unui avion privat.

În dorința de a-și găsi ceva de lucru în Marea Britanie, Andrei s-a strecurat atunci pe pista unui aeroport din Viena, urcând pe trenul de aterizare al unei aeronave aparținând familiei regale din Dubai. În ciuda temperaturilor foarte scăzute, românul a supraviețuit zborului, fiind descoperit la aterizarea la Londra mai mult mort decât viu.

ADVERTISEMENT

”E mereu pe drumuri, face zeci de kilometri zilnic, și spre Medgidia, și spre Constanța, fără nici o noimă”

Devenit personaj de mare interes pentru presa britanică, Andrei Culea a fost internat în spital câteva săptămâni, după care a încercat să-și facă un rost la Londra. În timp, însă, cum problemele de sănătate s-au accentuat, românul din Cochirleni a revenit acasă, în sat, dar este de nerecunoscut.

”Vă spun sincer, Andrei e într-o situație gravă, a luat-o razna rău! Nu te mai poți înțelege cu el, nu vorbește cu nimeni, și familiei îi e greu să comunice cu el. El e mereu pe drumuri, face zeci de kilometri zilnic, și spre Medgidia, și spre Constanța, fără nici o noimă”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Neamțu Mihalache, primarul comunei Rasova, care include și satul Cochirleni.

ADVERTISEMENT

”Băiatul era foarte muncitor înainte să dea de necazul cu zborul ăla, care e clar că l-a afectat serios. Acum merge mereu, zeci de kilometri, pe șosea, pe lângă calea ferată, ziua și noaptea, nu contează. Mi-e și frică să nu dea cineva peste el cu mașina, că sunt și zone întunecate, vă dați seama”, a continuat primarul pentru FANATIK.

Andrei Culea a fost internat de mai multe ori în spital

Potrivit familiei, Andrei Culea a venit așa de târziu acasă, adică acum un an și jumătate, pentru că suferințele lui generate pe fond nervos de zborul la Londra i-au provocat o amnezie severă, așa că tânărul nu mai știa în ce loc trebuia să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, Andrei Culea a fost internat în repetate rânduri în spital, acolo unde s-au încercat tot felul de tratamente menite să îl scape de depresie și să îl aducă, cel puțin pentru o vreme, pe linia de plutire la nivelul sănătății.

Ceaușu Georgiana, asistentul social care se ocupă de cazul lui Andrei Culea, a povestit pentru FANATIK ce s-a întâmplat ultima dată când a fost în vizită la familia tânărului care a zburat până la Londra pe trenul de aterizare.

ADVERTISEMENT

”Andrei închide totul cu lacătul, dar dacă se întoarce beat, se apucă și sparge geamurile!”

”Familia trăiește în condiții precare, nu au o situație prea bună. Când am fost eu acolo, era și un conflict între mama lui Andrei și una dintre nurori, care nu voia să-i dea de mâncare soacrei. Andrei stă separat de restul familiei și nu prea vorbește cu rudele”, ne-a declarat asistentul social din satul Cochirleni.

”De cele mai multe ori, Andrei e liniștit, dar dacă cineva insistă prea mult cu întrebările, devine brusc agresiv. Când pleacă de acasă, Andrei închide totul cu lacătul, dar dacă se întoarce beat, se apucă și sparge geamurile. El la băutură mai face urât” , a mărturisit Ceaușu Georgiana, asistent social.

Din precauție, autoritățile care vin periodic să vadă ce mai face Andrei Culea sunt însoțite mereu de polițiștii locali. În prezent, potrivit FANATIK, bărbatul de 31 de ani care în 2010 era pe prima pagină a ziarelor britanice trăiește din indemnizația de handicap, care înseamnă 350 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
Salariile românilor în sens invers cu propaganda guvernamentală. Ciolacu contrazis de statisticile oficiale
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici