Life

Andrei Dascălu de la Survivor România a împlinit 23 ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere

Andrei Dascălu de la Survivor România a împlinit 23 de ani. Află ce i-au urat foștii colegi finalistului show-ului de la Kanal D și cu cine a petrecut.
16.07.2021 | 23:30
Andrei Dascalu de la Survivor Romania a implinit 23 ani Cu cine sia petrecut ziua de nastere
Andrei Dascălu de la Survivor România a împlinit 23 ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu, finalistul de la Survivor România 2021, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Fostul concurent din echipa Războinicilor a împlinit 23 de ani și a primit urări din partea foștilor coechipieri, dar și de la Faimoși.

Campionul la box a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din cadrul competiției de la Kanal D. Tânărul a fost favoritul publicului de câteva ori și a reușit să ajungă până în marea finală, învins de Zannidache.

ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu de la Survivor România a împlinit 23 ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere

Întors de câteva zile din Republica Dominicană, Andrei Dascălu și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Campionul la box a împlinit 23 de ani și a primit urări din partea mai multor foști concurenți de la Survivor România 2021.

Andrei Dascălu s-a întâlnit cu foștii lui colegi, Sindy și Bogdan Urucu, pentru a sărbători această zi specială. Ceilalți concurenți ai sezonului 2 i-au transmis numai gânduri bune prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cucu, Roxana Ghiță, Marius Crăciun, Irisha, Andreea Lodbă și Sebastian Chitoșcă sunt doar câțiva dintre cei care i-au scris de ziua lui.

„La mulți ani, The Boom! Tot ce îmi doresc pentru tine este sa fii sănătos și să ajungi în vârful piramidei! Pe restul le descurci tu!/ La mulți ani, brothere!/ La mulți ani! Te pup și te îmbrățișez cu drag!”, au fost doar câteva dintre urările venite din partea Faimoșilor și Războinicilor.

ADVERTISEMENT
Andrei a petrecut cu Sindy și Bogdan Urucu de ziua lui
Andrei a petrecut cu Sindy și Bogdan Urucu de ziua lui. Sursa foto: Instagramandrei

Boxerul a pierdut trofeul Survivor România în fața lui Zannidache, care a obținut mai multe voturi din partea publicului.

Tânărul nu este dezamăgit și susține că este cea mai mare realizare a sa de până acum faptul că a reușit să ajungă până în finală.

ADVERTISEMENT

Andrei a aavut numai cuvinte de laudă pentru Zanni, adversarul său, considerând că fostul faimos a meritat trofeul acestui sezon.

„Am fost la un pas. Rămâne cea mai mare realizare a mea. Eram conștient că nu aveam prea multe șanse în fața lui Zanni.

Poate am fost un exemplu pentru copii de acasă. Plec împăcat. Îl felicit pe Zanni”, a declarat Andrei Dascălu, potrivit wowbiz.ro.

Andrei Dascălu a intrat în competiție la finalul lunii ianuarie și a fost printre primii concurenți din clasamentul eficienței din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT