Life

Andrei Duban, adevărul despre căsnicia cu Grațiela: „E cu mine pentru bani”

Andrei Duban și Grațiela Teohari au vorbit despre relația lor, fiul pe care îl au, dar și proiectele profesionale, deloc puține!
05.10.2023 | 13:00
Andrei Duban adevarul despre casnicia cu Gratiela E cu mine pentru bani
Andrei Duban și Grațiela, un cuplu atât pe scenă cât și în viața reală. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrei Duban și Grațiela Teohari formează de ani bun un cuplu bine sudat, din care umorul, voia bună, dar și seriozitatea când se cere, nu lipsește. Totuși, ce o ține pe actriță lângă partenerul ei?

Andrei Duban și Grațiela Teohari, de 12 ani soț și soție: „Stă cu mine pentru banii mei”

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2011 și au, așadar, 12 ani de când sunt legați în acte. Duban a dezvăluit, în stilul său caracteristic, care e principalul motiv pentru care Grațiela stă cu el de atâția ani. Umoristul a spus, glumind, că probabil actrița speră la banii pe care încă nu îi are. Așa că de 12 ani îi tot acordă zilnic câte o nouă șansă!

ADVERTISEMENT

Întrebat de FANATIK cum e să fie soțul unei femei atât de frumoase, Duban a declarat că e o mândrie să aibă o parteneră precum Grațiela. Oricum, faptul că ea arată bine îl ține și pe el în priză, căci e mai atent și el la aspectul său fizic de când e cu ea.

„E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am”, a declarat Andrei Duban, râzând, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți, intervine Grațiela Teohari, evident, glumind)”, a completat soția lui Duban.

„E o mândrie să am o soție atât de frumoasă, dar în același timp mă ține și pe mine în scări, să mă îngrijesc, să mă îngrijesc și de relație”, a adăugat Andrei Duban, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Noi acasă suntem doar Andrei și Grațiela, două suflete care și-au dorit să construiască împreună ceva”

Grațiela și Andrei au mai spus că expunerea lor mediatică și faptul că mai și joacă împreună în spectacole nu a afectat căsătoria. Actorii lasă rolurile la în fața ușii atunci când ajung acasă și încearcă pe cât posibil să evite supraexpunerea.

„Noi tocmai de asta nu prea ne expunem foarte des, ca să nu ne uzăm. Nu am lăsat să punem pe noi chestia asta că suntem persoane publice. Noi acasă suntem doar Andrei și Grațiela.

ADVERTISEMENT

Suntem două suflete care la un moment dat s-au întâlnit și și-au dorit să fie împreună și să construiască împreună ceva”, a dezvăluit Grațiela Teohari pentru FANATIK.

Rugați să spună cine e sarea și cine e piperul din relație, cei doi au zis că depinde de situație. Duban a completat cu un alt ingredient care i s-ar potrivir soției sale în cuplul pe care îl formează: „Facem cu schimbul. Câteodată ea e și boia de ardei!”.

În continuare, Grațiela și Andrei Duban au vorbit despre regulile pe care le impun fiului lor, în vârstă de 11 ani. Despre Armin au spus că e cel mai important proiect al lor, dincolo de spectacolele de la teatru.

Ce reguli are de respectat fiul artiștilor: „Dacă își face temele, are voie o jumătate de oră pe YouTube”

„Ne luptăm și noi să-l ținem departe de toate tentațiile de acum. Nu putem, însă, să îl ținem sub un clopot de sticlă, pentru că l-ar exclude colegii, dar încercăm să punem măsură.

Trebuie să existe măsură în toate. Dacă citește o oră pe zi, are voie să se joace pe PlayStation. Dacă își face temele și sportul din ziua respectivă, are voie o jumătate de oră să se uite pe YouTube.

Încercăm și noi să îmbinăm lucrurile. Nu îi dăm voie să stea cu nemiluita pe device-uri. Încercăm să îl facem să gândească sănătos”, au spus Grațiela și Andrei Duban, pentru FANATIK.

Cât despre spectacolele în care joacă, e o listă destul de lungă. Cei doi au împărtășit-o cu noi. „Cel mai important proiect al nostru este băiețelul de 11 ani. Tocmai a trecut în clasa a șasea și suntem mândri de el.

În plan profesional, eu sunt la Teatrul Național din București unde joc în „Secretul familiei Posket”, la Teatrul Dramaturgilor în „Plicul”, de Liviu Rebreanu. La Avangardia am „Iubito, îți rămân dator”. Și la Pitești avem un musicall foarte frumos.

Eu am la Teatrul Ion Creangă în „Mica sirenă”, „Jack și vrejul de fasole”, „Lampa lui Aladdin”. Mai joc și în „Fata babei și fata moșului”…”, ne-au zis iubăreții.

 

 

 

ADVERTISEMENT