Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Nicolescu a vorbit despre ultimatumul „marți, 13” primit de la PCH. „Au șters comunicatul”

Andrei Nicolescu a vorbit despre ultimatumul primit de la PCH. Administratorul special de la Dinamo susţine că nu a înţeles rostul acelei postări din partea galeriei.
13.02.2024 | 14:05
Andrei Nicolescu a vorbit despre ultimatumul marti 13 primit de la PCH Au sters comunicatul
Andrei Nicolescu a vorbit despre ultimatumul „marți, 13” primit de la PCH. „Au șters comunicatul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo respiră după ce a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanţa. Echipa lui Kopic rămâne ultima, dar a egalat Botoşaniul, ambele fiind la 8 puncte de Poli Iaşi, prima echipă de la baraj.

Andrei Nicolescu a vorbit despre ultimatumul „marți, 13” primit de la PCH: “Postarea a fost ştearsă”

În urmă cu câteva zile înainte de meci, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au emis un comunicat ameninţător la adresa lui Andrei Nicolescu, în care susţin că dacă nu vin transferurile până la finalul perioadei de mercato, administratorul special trebuie să plece.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a fost surprins de apariţia acestei postări pe pagina de Facebook şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a avut un dialog constructiv cu suporterii “câinilor”:

“În urmă cu două zile, am avut o întâlnire de două ore. Toată lumea a plecat de acolo cu răspunsurile pe masă. Era o întâlnire pozitivă, nu a fost cu tentă agresivă. Acea postare a fost ştearsă între timp. 

ADVERTISEMENT

Am avut o întâlnire foarte pozitivă cu galeria. Am fost surprins, dar nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect mai ales că postarea a fost ştearsă. Nu ştiu ce se întâmplă intern şi nu aş vrea să…

“Suporterii lui Dinamo să nu mai fie divizaţi, să fie o armată în adevăratul sens al cuvântului”

Eu mi-aş dori foarte mult ca şi suporterii lui Dinamo să nu mai fie divizaţi, să fie o armată în adevăratul sens al cuvântului, să fie o familie şi să fie alături de noi, dar nu mă pot erija să dau sfaturi şi să-i conving să se organizeze altfel.

ADVERTISEMENT

E treaba lor şi ştiu ei ce au de făcut. Eu cred că acest rezultat dă un boost de energie pentru suporteri şi va fi momentul în care fanii lui Dinamo pot ajuta şi mai mult echipa la meciurile următoare. 

Stadionul e mic oricum, deci aşteptăm un stadion plin. “Arcul de Triumf” a fost plin la toate meciurile, aşteptăm şi de data asta. Din păcate, unii dintre cei care şi-au luat abonament au lăsat câteva locuri libere, dar cred că va fi sold out”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă etapa viitoare împotriva Oţelului Galaţi. Confruntarea este programată duminică, de la ora 20:00, pe stadionul “Arcul de Triumf”.

Rapid player

ADVERTISEMENT