Sport

Peluza „Cătălin Hîldan”, ultimatum pentru Andrei Nicolescu: „Ori aduci jucători, ori pleci. Marți, 13, e ziua decisivă pentru Dinamo”

Peluza „Cătălin Hîldan” a emis un comunicat prin care-l avertizează pe Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, și lansează un ultimatum acestuia pentru a transfera jucători până săptămâna viitoare.
09.02.2024 | 15:31
Peluza Catalin Hildan ultimatum pentru Andrei Nicolescu Ori aduci jucatori ori pleci Marti 13 e ziua decisiva pentru Dinamo
Peluza „Cătălin Hîldan”, ultimatum pentru Andrei Nicolescu
ADVERTISEMENT

PCH s-a săturat de promisiuni și de faptul că echipa Dinamo a ajuns să fie ultima în Superliga, cu 16 puncte din 24 de etape. Ultrașii „câinilor” au emis un comunicat prin care îi cer transferuri urgente lui Andrei Nicolescu, cel care este și acționar în „Ștefan cel Mare” prin societatea Red&White.

Termenul limită setat de galeria dinamovistă este 13 februarie, la o zi distanță după ce se va fi jucat partida dintre Farul Constanța și Dinamo. „Marți, 13, e ziua decisivă pentru Dinamo și pentru Andrei Nicolescu”, acesta este titlul comunicatului.

ADVERTISEMENT

Peluza „Cătălin Hîldan”, ultimatum pentru Andrei Nicolescu

În comunicatul Peluzei „Cătălin Hîldan” se face referire și la George Bozieru, cel care în trecut a lucrat pentru Rapid, iar acum se ocupă de ordinea și siguranța clubului Dinamo.

„Ori aduce jucătorii de care avem nevoie pentru salvarea de la retrogradare, ori va trebui să lase pe altcineva în locul lui. A plecat în Mexic exact când era nevoie să fie în club pentru a rezolva problemele urgente.

ADVERTISEMENT

În loc să caute jucători, a adus un mexican, care a dovedit, prin postările de pe profilul personal, că urăște Dinamo din toți rărunchii. Și nu l-a pus în orice funcție, ci l-a pus responsabil cu ordinea și siguranța în club. Așa am ajuns?

Plecarea lui nu depinde de transferuri, ci de lucruri care sunt deja demonstrate și arată o totală nepotrivire de caracter. În schimb, rămânerea lui Nicolescu depinde de transferurile pe care le așteptăm, numărând zilele până marți.

ADVERTISEMENT

„Mircea Lucescu trebuie implicat”

O eventuală retrogradare ne-ar costa mai mult decât câteva transferuri de valoare. Dacă cineva își permite mai degrabă retrogradarea decât întărirea echipei, trebuie să știe de pe acum că n-are ce căuta la Dinamo.

Așteptăm de la jucători să înțeleagă că aici e Dinamo, dar se pare că avem oameni în conducere care n-au înțeles la ce club au venit. Jucători liberi și buni se mai găseau în perioada vacanței exotice. Acum trebuie să aducă 2-3 jucători buni, cu meciuri in picioare, care să influențeze din prima zi jocul echipei. Chiar dacă altfel de jucători costă ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu-ți cere să te pricepi la toate, dar îți cerem să apelezi la oameni de fotbal care se pricep. Mircea Lucescu trebuie implicat. Lupescu și alte glorii ale lui Dinamo sunt gata să ajute. Dar cineva din conducere trebuie să-i cheme. Suntem în ceasul al doisprezecelea. Pe treisprezece, marți, E ULTIMA ZI”, a fost comunicatul postat de PCH pe pagina oficială de Facebook.

Dinamo a adus înlocuitor pentru Lucas!

Nu știm dacă Andrei Nicolescu a ținut sau nu cont de comunicatul PCH, dar astăzi FANATIK a anunțat că Dinamo a transferat înlocuitor pentru Lucas. Noul stoper al „câinilor” este Marko Mijailovic, informație oferită de Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

„Vreau să-i anunțe pe colegii mei de la Fanatik și bineînțeles pe cei care ne urmăriți de un nou transfer, Marko Mijailovic. Este foarte aproape să semneze cu Dinamo. Este vorba despre un fundaș central.

Mai sunt de pus la punct doar câteva detalii. Probabil că acest jucător sârb de 1,88 și 26 de ani se va alătura lotului lui Dinamo.

Ultima oară a jucat pentru slovenii de la Olimpija Ljubljana. S-a despărțit de ei acum câteva zile, pe 25 ianuarie. Deci un nou transfer la Fanatik pe care vi l-am anunțat, așa cum v-am obișnuit”, a spus Cristi Coste în emisunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT