Sport

Farul – Dinamo 0-2, în etapa a 25-a din SuperLiga. “Câinii” prind curaj și speră la o salvare istorică, după ce au învins „marinarii” lui Hagi

Dinamo se impune la Ovidiu în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-0. După ce au învins echipa lui Gheorghe Hagi, "câinii" prind curaj și speră la o salvare istorică.
12.02.2024 | 22:00
Farul  Dinamo 02 in etapa a 25a din SuperLiga Cainii prind curaj si spera la o salvare istorica dupa ce au invins marinarii lui Hagi
Farul - Dinamo 0-2, în etapa a 25-a din SuperLiga. "Câinii" prind curaj și speră la o salvare istorică, după ce au învins „marinarii” lui Hagi
ADVERTISEMENT
12-02-2024
16:37

Farul - Dinamo 0-2 (Velkovski 29, Politic 48)

Vezi toate fazele video importante aici.

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 48: GOOOL Dinamo! Oaspeții măresc diferența prin golul lui Politic, după o pasă de la Pavicic.

Min. 29: GOOOL Dinamo! “Câinii” deschid scorul la Ovidiu după o fază fixă în care Velkovski marchează cu capul.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start: 

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, Popescu, Dussaut – Grameni, Nedelcu, Kiki – Deaconu, Rivaldinho, Budescu. Rezerve: Mușat, Răfăilă, Sîrbu, Gustavo, Dănuleasă, Grosu, Queiros, Popescu, Ganea, Vînă, Cojocaru, Andronache. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic. Rezerve: Railean, Began, Goncalo, Iglesias, Irimia D., Neagu, Bani, Grigore, Irimia A., Roșu, Amzăr, Costin. Antrenor: Zeljko Kopic.

Meciul Farul – Dinamo are loc luni, 12 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga, fiind partida care pune capăt acestei runde. Obiectivele sunt clar diferite, dobrogenii dorind cele trei puncte pentru a-și consolida locul de play-off în timp ce ”câinii” sunt în situație de-a dreptul disperată, pentru că încheie plutonul celor 16 formații din SuperLiga.

Unde se joacă meciul Farul – Dinamo

Este drept că au demarat lucrările pentru ridicarea unui nou stadion Farul în Constanța, un stadion ultramodern, cu toate facilitățile impuse de FIFA și UEFA, dar până când acesta va fi gata se estimează că vor trece trei-patru ani. Până atunci echipa fanion a județului va continua să joace acasă pe micuța arenă de 4.500 de locuri de la Ovidiu, din apropierea Constanței.

ADVERTISEMENT

La un meci cu Dinamo stadionul se umple, mai ales că vor sosi și în jur de 250-300 de suporteri ai alb-roșilor. Fanii marinarilor sunt mulțumiți că echipa lor, campioană în sezonul anterior, a reușit să se redreseze, după ce a avut o perioadă cenușie, în care coborâse mult în clasament și șansele de a evolua în play-off sunt cu adevărat mari.

Cine transmite la TV partida Farul – Dinamo

Partida Farul – Dinamo se joacă luni, 12 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa a 25-a din SuperLiga și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Constanța luni, 12 februarie, nu mai avem parte de acele zile încărcate cu soare, ca de primăvară, care au fost săptămâna trecută. Este o zi mohorâtâ, fără ca soarele să iasă din ascunziș, dar care începe cu ceață și acest fenomen de nedorit ar putea reapărea seara, ceea ce ar fi foarte rău pentru vizibilitatea jucătorilor și a publicului. Va arbitra meciul Marcel Bîrsan din București, unul din arbitrii vechi din lotul A.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – Dinamo

Gică Hagi are numai două absențe, dar e vorba despre jucători de mare importanță. Unul este de mai de mult timp accidentat, mijlocașul Tudor Băluță, al doilea este atacantul cel mai periculos, Louis Munteanu, care este suspendat. În schimb, a revenit după luni de zile și va începe de pe bancă mijlocașul Benchaib.

ADVERTISEMENT

Și Dinamo se prezintă cu probleme înainte de acest meci, în sensul în care îl are pe mijlocașul Ilicic suspendat, pe alt mijlocaș, Neluț Roșu, cu șanse doar în jur de 10 la sută pentru a putea fi trecut pe foaia de joc. Noul sosit, atacantul kosovar Selmani va face deplasarea doar pentru a se obișnui cu coechipierii, el abia semnând contractul.

Cote la pariuri la jocul Farul – Dinamo

Pentru casele de pariuri câinii vor fi rău de tot hăituții de gonacii lui Gică Hagi. Prin urmare Farul este favorită la cota de 1,60 iar Dinamo izbutește un rezultat senzație are la victorie cota de 5,80. Șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,10. Un gol marcat de echipa lui Zeljko Kopic valorează 1,55.

ADVERTISEMENT

De la rebranduirea echipei fanion a Constanței în 2021, prin fuziunea cu Viitorul lui Gică Hagi, s-au jucat doar trei meciuri directe și au fost victorii pe linie ale Farului, mai mult Dinamo nereușind să înscrie măcar un gol. A fost 2-0 la București în acest sezon  și 2-0 și 3-0 în 2021, sezonul retrogradării bucureștenilor.

ADVERTISEMENT