Sport

Andrei Nicolescu, anunț despre Mircea Lucescu la conferința lui Kopic: “Va face pasul spre Dinamo”

Andrei Nicolescu a făcut un anunț în direct despre Mircea Lucescu în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat Zeljko Kopic, noul antrenor din Ștefan cel Mare.
02.12.2023 | 11:02
Andrei Nicolescu anunt despre Mircea Lucescu la conferinta lui Kopic Va face pasul spre Dinamo
Andrei Nicolescu a făcut un anunț despre Mircea Lucescu la conferința lui Kopic. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a fost prezent sâmbătă dimineață la Săftica și a luat parte la conferința de presă de prezentare a lui Zeljko Kopic. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul croat îl va înlocui pe Ovidiu Burcă pe banca tehnică. Totuși, Mircea Lucescu este în continuare așteptat în Ștefan cel Mare.

Andrei Nicolescu, anunț despre Mircea Lucescu la conferința lui Kopic: “Va face pasul spre Dinamo”

Mircea Lucescu a rămas fără angajament după ce a ales să demisioneze de la Dinamo Kiev. Pe lângă Ioan Andone, acționarii lui Dinamo s-au sfătuit și cu Mircea Lucescu în privința alegerii noului antrenor.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a făcut un anunț despre „Il Luce” chiar la conferința de la Săftica. Mircea Lucescu este așteptat la Dinamo, iar administratorul special din Ștefan cel Mare este convins că fostul jucător și antrenor al lui Dinamo va face acest pas.

„S-a mai discutat foarte mult despre acest subiect. Mircea Lucescu poate să vină la Dinamo pe orice post și pe orice poziție pe care dânsul o dorește. Eu cred că la un moment dat va face acest pas”, a declarat Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu anunță transferuri la Dinamo: „Gabi Glăvan deja lucrează la o listă”

Andrei Nicolescu a recunoscut că nume precum Liviu Ciobotariu, Florin Bratu sau Ionuț Badea s-au aflat pe lista antrenorilor doriți la Dinamo. În cele din urmă, administratorul special a explicat cum a ales să-l numească pe Zeljko Kopic pe banca tehnică.

De asemenea, Andrei Nicolescu a anunțat că Gabriel Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo, construiește deja o listă cu jucătorii pe care „câinii” să-i aducă în iarnă. „Noi am încercat să ne uităm la toate opțiunile posibile și am încercat să vedem care opțiune prezintă cel mai mic risc.

ADVERTISEMENT

Am căutat pe cineva care s-a dezvoltat personal și care știe ce înseamnă în interiorul unui club un proces care să te ducă la performanță.

Faptul că nu știe campionatul României este cel mai mic risc în acest moment. Mare parte din lista antrenorilor apăruți în presă era reală.

ADVERTISEMENT

„Se anunță o revoluție a rezultatelor la Dinamo”

În zona antrenorilor români există această cutumă ca antrenorul ales să aibă ADN de dinamovist. Alături de Gabi Glăvan am încercat să aveam o comunicare cu Liviu Ciobotariu, dar nu s-a reușit.

Gabi Glăvan deja lucrează la o listă cu jucătorii pe care vrem să-i aducem. Vom discuta cu Mister pentru a vedea ce jucători ar vrea să vină la Dinamo în perioada următoare.

Sper că se anunță o revoluție a rezultatelor la Dinamo, de aceea am și luat această decizie, de a schimba antrenorul. E normal ca la orice numire să fie reacții adverse. Trebuie să dovedim că am luat cea mai bună decizie în acest moment”, au fost cuvintele lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT