Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din culise. Cu cine se consultă oficialii lui Dinamo: „El va alege noul antrenor”

Cu cine se consultă șefii lui Dinamo pentru alegerea noului antrenor. Dezvăluiri de culise în direct la FANATIK SUPERLIGA.
01.12.2023 | 16:34
Dezvaluiri din culise Cu cine se consulta oficialii lui Dinamo El va alege noul antrenor
Cu cine se sfătuiesc acționarii lui Dinamo în procesul de alegere al noului antrenor. Dezvăluiri de culise. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Alegerea unui nou antrenor la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă este similară cu un procedeu extrem de minuțios. Oficialii lui Dinamo își pregătesc atent terenul înainte de luarea unei decizii. Daniel Șendre, specialistul FANATIK SUPERLIGA, a venit cu dezvăluiri exclusive despre situația din Ștefan cel Mare.

Daniel Șendre, optimist în alegerea noului antrenor de la Dinamo: „O veste bună”

Dinamo a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani și-a luat adio de la club prin intermediul unei conferințe de presă. Daniel Șendre este optimist vizavi de stadiul pe care îl parcurg șefii lui Dinamo în procesul alegerii noului antrenor.

ADVERTISEMENT

Așa cum Ioan Andone a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, cei din Red&White cer sfaturi de la legendele lui Dinamo pentru alegerea unui nou antrenor. „Ce să facem cu Dinamo? Așteptăm să ia o decizie oamenii ăștia.

Este o responsabilitate imensă, iar momentul este unul foarte delicat, chiar critic. De aceea, alegerea trebuie să fie una foarte echilibrată, foarte atent cântărită. Veștile pe care le am din club îmi dau optimism că exact așa vor fi lucrurile. 

ADVERTISEMENT

O veste bună vizavi de procesul alegerii antrenorului este aceea că responsabilii cu această sarcină fac ceea ce trebuie. În sensul în care se consultă cu dinamoviști cu experiență care știu ce înseamnă Dinamo.

Cei care conduc Dinamo au renunțat la atitudinea arogantă, chiar autosuficientă câteodată, conform căreia ei le știu pe toate, managementul lor este unul nou, chiar unul revoluționar. Nu poate pe mine personal decât să mă bucure”, a analizat Daniel Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din culise. Cu cine se consultă oficialii lui Dinamo

Daniel Șendre, recunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume despre situația la Dinamo, a menționat că nu se sfiește să-i laude pe acționarii din Ștefan cel Mare atunci când deciziile luate sunt de lăudat. Editorialistul FANATIK a dezvăluit că șefii de la Dinamo se sfătuiesc cu Mircea Lucescu sau Ioan Andone.

„Nu e niciun fel de problemă să-l laud în direct pe Andrei Nicolescu. Atâta timp cât oamenii fac lucrurile corect, atâta timp cât se vede că oamenii încearcă să înțeleagă Dinamo, atâta timp cât își dau silința ca lucrurile să iasă bine, să protejeze investiția acționarilor din Red&White, a oamenilor care bagă bani în Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mă refer aici la Renovatio, la domnul Bogdan Pavel. Nu văd de ce să ne ferim să-i lăudăm atunci când este de lăudat. Eu nu am nimic personal cu ei. Dacă ei vor respecta clubul prin tot ceea ce fac, implicit pe suporteri, vor avea inclusiv sprijinul meu. 

Mircea Lucescu și Andone sunt doi dintre oamenii pe care eu știu că cei din Red&White i-au sunat, cu care s-au consultat. Domnul Andone s-a pronunțat mai clar, mai specific, iar domnul Lucescu a fost puțin mai rezervat. Încă un motiv pentru care eu îl respect și mai mult pe Mircea Lucescu. Fiind departe o perioadă de fotbalul românesc a evitat să se pronunțe”, a mai spus Daniel Șendre.

„El va alege antrenorul lui Dinamo. Sper să fie inspirat”

Daniel Șendre a precizat că Andrei Nicolescu este cel care va avea de spus ultimul cuvânt în alegerea noului antrenor. Șendre speră ca administratorul special al lui Dinamo să ia o decizie inspirată.

„Faptul că i-a consultat, indiferent ce le-a spus, i-a ajutat. Chiar îi felicit că au făcut lucrul acesta. Sper să nu pun presiune pe Andrei Nicolescu. El este cel care va alege antrenorul lui Dinamo. Sper să fie inspirat, calea pe care merge este una bună. S-ar putea să fie și alți dinamoviști cu care au discutat. Chiar mi-ar plăcea să se fi întâmplat așa. 

Responsabilitatea deciziei apasă mai mult pe ei. Sunt discuții interne în Red&White. Cert este că din toată pleiada de antrenori cu care se discută, având în vedere momentul atât de dificil, eu sper să aleagă inspirat și pentru faptul că toți ceri care ne-am declarat simpatizanți dinamoviști vom trebui să susținem noul antrenor al lui Dinamo. 

„Dinamo ar juca în Champions League dacă ne referim la suporteri”

Dacă va fi o opțiune greu de susținut, va trebui să trecem peste asta, pentru că noul antrenor are nevoie de susținere. La Dinamo trebuie trecut peste acest moment critic. Dinamo ar juca în Champions League dacă ne referim la suporteri. Suporterii dinamoviști sunt suporteri de top. Forța cu care vin spre echipă este extraordinară. 

Eu zic că Dinamo nu ar fi promovat dacă nu ar fi avut susținerea suporterilor. Vorbim despre meciuri în care au fost 7.000 de suporteri în deplasare. Dinamo juca toate meciurile din liga a doua precum ar fi jucat acasă.

Sunt convins că se va crea o emulație, iar suporterii vor veni cu și mai mare forță spre echipă. Indiferent cine va fi antrenor, va beneficia de motivație și forța pe care suporterii o vor putea insufla jucătorilor”, a încheiat analiza Daniel Șendre.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe site-ul FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cu cine se consultă oficialii lui Dinamo: „El va alege noul antrenor”

ADVERTISEMENT