Sport

Andrei Nicolescu, atac la CSA Steaua după incidentele de la Dinamo – UTA: „Vinovatul e conducerea MApN”

Andrei Nicolescu a oferit declarații surprinzătoare după incidentele de la Dinamo - UTA. Atac la MApN și la suporterii Stelei.
09.03.2024 | 12:59
Andrei Nicolescu atac la CSA Steaua dupa incidentele de la Dinamo  UTA Vinovatul e conducerea MApN
Andrei Nicolescu îi condamnă pe suporterii de la CSA Steaua și conducerea MApN pentru incidentele de la meciul cu UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a fost extrem de deranjat de incidentele petrecute între ultrașii dinamoviști și cei ai Stelei la meciul cu UTA de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Administratorul special al lui Dinamo aruncă pisica în curtea Ministerului Apărării.

Andrei Nicolescu, „săgeți” către ultrașii de la Peluza Sud Steaua: „Cred că sunt frustrați că nu pot participa la aceste competiții”

Andrei Nicolescu le-a cerut mai în glumă mai în serios celor de la Ministerul Apărării să rezolve problemele de la echipa de fotbal care nu are drept de promovare: „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Dar cu toată responsabilitatea și respectul pentru MApN, îi rog să rezolve dorința suporterilor lor de a participa la competiții sportive”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui Dinamo consideră că acesta este motivul principal pentru care lucrurile au scăpat de sub control la acest meci și îi ironizează pe ultrașii de la Sud Steaua: „Cred că sunt frustrați că nu pot participa la aceste competiții, ale echipei lor”.

Nicolescu și-a continuat tirul la adresa celor care îi blochează pe „militari” în Liga 2 și îi consideră responsabili pentru incidente: „Cred că vinovat moral e conducerea MApN. Avem și noi responsabilitate, ca organizator, nu am reușit să facem suficiente culoare despărțitoare, și UTA, care a căzut într-o capcană”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, mai optimist ca niciodată după victoria cu UTA: „Jocul e în creștere”

Dinamo a urcat pe locul 14 în SuperLiga, iar Andrei Nicolescu crede cu tărie că jucătorii lui Zeljko Kopic vor reuși să se salveze de la retrogradare: „Mai avem nouă finale. Cred că jocul e în creștere, unul solid. Dacă se va reflecta și-n rezultate, nu vom avea surprize. Vreau să fim focusați, să facem jocuri solide meci de meci”. 

Incidente grave la Dinamo – UTA! „Câinii” riscă suspendarea terenului

Ultrașii de la Sud Dinamo au aruncat zeci de torțe în teren, iar gazonul a fost afectat pe o suprafață de 30%. Fanii lui Dinamo au intrat pe teren să îi provoace pe cei ai Stelei la bătaie, iar aceștia au ripostat.

ADVERTISEMENT

Clubul și firma de fază au fost amendați cu 60.000 de lei, iar „câinii” ar mai putea să primească o amendă de la Comisia de Disciplină a FRF sau chiar suspendarea terenului, Dinamo fiind recidivistă.

Administratorii de la stadionul „Arcul de Triumf” chiar au deschis o anchetă în acest sens: „Cât de greu este să construiești și cât de ușor este să distrugi… Meciul disputat aseară pe stadionul CSN Arcul de Triumf, între DINAMO si UTA s-a lăsat cu pagube uriașe. 60 de scaune complet distruse, terenul este afectat pe o suprafață de 30%.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă să fii suporter și nu asta presupune sportul. Aseară am asistat cu regret la o demonstrație de forță inutilă, am văzut ce înseamnă orgoliul orbesc și lipsa de respect pentru o echipă, locul în care te afli și sport. O imagine tristă pentru toată lumea…

O echipă de criminaliști a rămas pe stadion după meci și a luat amprente. Cei responsabili de tot dezastrul vor fi trași la răspundere. A fi suporter, nu înseamnă asta…”, se arată într-un comunicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT