Sport

Dinamo – Poli Iași 1-0, live video online, în etapa a 4-a din play-out SuperLiga. Bani dă lovitura pe final, “câinii” urcă pe loc de baraj

Vezi aici Dinamo - Poli Iași în format LIVE STREAM. Partida se dispută duminică, 14 aprilie, de la ora 18:15, în etapa a 4-a din play-out în SuperLiga.
14.04.2024 | 18:17
Dinamo  Poli Iasi 10 live video online in etapa a 4a din playout SuperLiga Bani da lovitura pe final cainii urca pe loc de baraj
Dinamo - Poli Iași se joacă de la 18:15. În sezonul regulat, a fost 0-0 în ambele partide. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
14-04-2024
13:45

Dinamo - Poli Iași 1-0 (Bani 90+3)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Final de meci pe stadionul „Arcul de Triumf”! Dinamo câștigă un meci pe care l-a dominat încă din minutul 20, când Poli Iași a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Bouhenna. Ahmed Bani a marcat singurul gol al meciului în prelungirile partidei și îi duce pe „Câini” pe loc de baraj.

Min 90+3: GOOOOOOOLLLLLL DINAMOOOOO! Bani dă lovitura în prelungiri cu un șut la colțul scurt

Min 77: Slemani nu reușește să-l învingă pe Silviu Lung din 6 metri.

Min 66: Dinamo marchează, dar golul este anulat pentru offside.

Min 49: Cristi Costin ratează o ocazie uriașă pentru Dinamo! Jucătorul „Câinilor” trimite din prima, dar nu poate să-l învingă pe Silviu Lung

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză la București! Dinamo și Poli Iași se află la egalitate după o primă repriză săracă în ocazii. 

Min 45+3: Ocazie mare ratată de Dinamo! Răzvan Patriche îl lasă singur pe Pavicic, dar jucătorul din Croația trimite peste din 5 metri. 

Min 20: Bouhenna vede cartonașul roșu după un fault de ultim apărător.

Min 2: Ocazie uriașă ratată de Poli Iași! Sergiu Buș ajunge la o centrare în careu, dar trimite mingea în bară

Min 1: A început partida! 

Dinamo: A. Golubovic  – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic. Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș. Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran. Antrenor: Tony da Silva.

Dinamo – Poli Iași este un meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării. Ajunși din nou pe poziție direct retrogradabilă, oamenii lui Zeljko Kopic nu își permit să mai piardă puncte și în această etapă.

Dinamo – Poli Iași, live video online, în etapa a 4-a din play-out în SuperLiga

Play-out-ul ediției 2023-2024 a început dezastruos pentru Dinamo. Deși terminase sezonul regular într-o formă excelentă, echipa alb-roșie a pierdut cu 3-0 la Sibiu în prima etapă din play-out. Apoi, au urmat două meciuri în care “câinii“ au scăpat printre degete puncte prețioase.

ADVERTISEMENT

Petrolul a egalat pe Arcul de Triumf în ultimul minut al prelungirilor, dintr-un penalty extrem de contestat. Apoi, la Galați, dinamoviștii au fost învinși tot la ultima fază. Dinamo suferă și ca urmare a lipsei suporterilor din tribune, la meciurile de pe teren propriu.

Suspendarea primită în urma incidentelor de la meciul cu UTA nu a fost ridicată nici la apel. Totuși, alb-roșiii vor putea fi susținuți din tribune de copii cu vârsta de cel mult 14 ani și de adulții care îi vor supraveghea. Clubul a anunțat că un adult poate însoți minimum 5 copii.

ADVERTISEMENT

Poli Iași vine la București din postura unei echipe amenințate și ea cu retrogradarea. De altfel, ieșenii sunt o țintă pentru dinamoviști, care ar vrea să îi depășească și să le “fure“ locul de baraj. Pentru Poli, va fi al doilea meci cu Tony Da Silva pe bancă, după 0-0 cu FC U Craiova 1948.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Poli Iași

Meciul care se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, din București va fi televizat pe toate canalele majore de sport. Partida poate fi vizionată pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, puteți rămâne la curent cu toate noutățile și puteți urmări meciul și pe site-ul FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Program și clasament play-out SuperLiga, etapa a 4-a

Dinamo – Poli Iași este ultimul meci al etapei a 4-a din play-off. “Câinii“ știu că o victorie este esențială, pentru a putea urca în clasament. Iată cum a arătat programul complet al rundei și cum se prezenta clasamentul, înaintea startului etapei:

ADVERTISEMENT

Vineri, 12 aprilie

  • ora 17:30 UTA – Hermannstadt

Sâmbătă, 13 aprilie

  • ora 17:00 FC Voluntari – Oțelul
  • ora 21:30 U Cluj – Petrolul

Duminică, 14 aprilie

  • ora 13:30 FC Botoșani – FC U Craiova 1948
  • ora 18:15 Dinamo – Poli Iași (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-out SuperLiga, înainte de etapa a 4-a

clasament play-out superliga etapa 4

Cote pariuri la meciul Dinamo – Poli Iași

Dinamo este favorita caselor de pariuri la victorie, cota pe 1 solist fiind 2,22. Remiza este cotată cu 3,25, iar 2 solist are cota 3,40. Pariorii pot să meargă și pe varianta dublă 1X, cotată cu 1,34. X2 are 1,70, iar 12 este cotată cu 1,35.

Ambel echipe au surprins neplăcut în acest play-out prin impotența ofensivă. Cota pentru “sub 2,5 goluri“ în această partidă este 1,80! Un meci cu “peste 2,5 goluri“ este cotat cu 2,05.

Dinamo – Poli Iași, live stream, 18:15, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În cazul unei noi înfrângeri, Dinamo s-ar afunda și mai mult în subsolul clasamentului, iar pozția lui Zeljko Kopic ar putea fi amenințată. Pe de altă parte, o victorie ar putea să readucă speranța în tabăra alb-roșiilor.

Parcursul celor două echipe este similar în play-out. Ambele au acumulat doar un punct, la fel ca FC U Craiova 1948, astfel că nici ieșenii nu se prezintă foarte liniștiți la București.

ADVERTISEMENT