Sport

Andrei Nicolescu, sub presiune la Dinamo: „Dacă nu ies treburile, acţionarii pot să mă schimbe”

Andrei Nicolescu a vorbit despre planurile lui Dinamo pentru salvarea de la retrogradare, spunând că își asumă toate deciziile.
14.12.2023 | 20:52
Andrei Nicolescu sub presiune la Dinamo Daca nu ies treburile actionarii pot sa ma schimbe
Andrei Nicolescu, sub presiune la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul special al „câinilor” este convins că Zeljko Kopic va reuși să redreseze echipa și să o salveze de la retrogradare, anunțând că dacă nu se întâmplă așa, poate să fie schimbat de către acționari.

Andrei Nicolescu, sub presiune la Dinamo

Andrei Nicolescu este sub presiune la Dinamo, spunând că își asumă venirea lui Zeljko Kopic, dar și rezultatele pe care antrenorul croat le va avea la echipă în următoarea perioadă:

ADVERTISEMENT

„Am aflat în vară că unii jucători au semnat pe salarii mari, mai mari de 10.000 de euro. Au semnat în vară repede și am înțeles ulterior de ce s-au grăbit să îi semneze.

Sunt fotbaliști cu salarii în jur de 12.000 de euro. Naște crispare, noi în vară am crezut că pe zona de salarii a jucătorilor pe care i-am contractat, este ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă vrea să ajute, dar doar după aceste două meciuri. Personal nu am mai discutat de când am luat acea decizie, e prietenul meu și nu pot să discut cât timp ce rana nu s-a închis.

Meciul cu Botoșani e unul foarte important pentru noi. E normal ca fanii să fie supărați în momentul de față, eu am declarat că îmi asum numirea lui Kopic și că vom scoate echipa de unde e. Eu o să îmi asum tot! Dacă nu ies treburile, acţionarii pot să mă schimbe”

ADVERTISEMENT

„Am rămas mirat și eu!”

„Ce am aflat ulterior cu jucătorii semnați repede… am rămas mirat și eu. Suntem mult prea jos de ce ne propusesem. Suntem mult prea jos față de salariile pe care ni le propusesem.

Am făcut un calcul și prin măsurile din iarna asta, trebuie să ajungem la capacitatea unei echipe care țintește să joace în play-off.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne batem cu 1-2 echipe, ne batem cu 7-8 echipe, care au făcut mult mai multe puncte decât am făcut noi. Trebuie să creștem nivelul jocului din iarnă, altfel nu avem șanse.

Domnul Iftime știe să pună presiune înaintea meciurilor, nu pot să iau declarația ca pe o măsură luată de dumnealui să-și motiveze echipa”, a continuat Andrei Nicolescu, la TV DigiSport.

„Noi de vreo două zile avem discuții interne și cristalizăm formula în care putem să începem. Ne cristalizăm o serie de măsuri pentru ceea ce ne dorim să facem în viitor. Vom face și unele transferuri, care pot fi de folos pentru echipă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Antrenorul a remarcat niște lucruri pe care noi nu le facem și vom face tot posibilul să reglăm lucrurile. E vorba despre igiena, între ghilimele, a jucătorilor în raport cu viața de fotbalist profesionist. E vorba despre o responsabilizare a jucătorilor.

Nu e un număr atât de mare de jucători pe care vrem să îi aducem în iarnă. Patru-cinci jucători consider că sunt suficienți. Eu mă bazez pe puncte în ultimele două meciuri din campionat. Poți să dai vina pe ghinion l-2 meciuri, dar nu în 10 meciuri”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT