Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, analiză dură a lui Zeljko Kopic: „E căzut din lună! Nu se va adapta la situația de la Dinamo”

Cornel Dinu nu s-a abținut și a făcut o analiză dură a lui Zeljko Kopic. Legenda formației din Ștefan cel Mare este de părere că tehnicianul croat nu o poate ajuta pe Dinamo.
12.12.2023 | 13:43
Cornel Dinu analiza dura a lui Zeljko Kopic E cazut din luna Nu se va adapta la situatia de la Dinamo
Cornel Dinu nu s-a abținut și a făcut o analiză dură a lui Zeljko Kopic. Legenda formației din Ștefan cel Mare este de părere că tehnicianul croat nu o poate ajuta pe Dinamo.
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a făcut o analiză dură a lui Zeljko Kopic. Legenda echipei din Ștefan cel Mare este de părere că Andrei Nicolescu nu a dat lovitura pe banca tehnică. “Procurorul” susține că tehnicianul croat nu o va putea ajuta pe Dinamo să rămână în SuperLiga.

Analiză dură a lui Zeljko Kopic

“Mi se pare căzut aproape din lună. Într-o lume în care nu e pregătit, încă, nici măcar să o miroasă, nu să îi simtă posibilitățile și de aici să vină cu soluții. Nu cred că se va adapta.

ADVERTISEMENT

Și nici nu văd posibilități de a schimba greșelile flagrante de achiziții ale jucătorilor, făcute până la venirea lui la Dinamo. Nu văd cum poate să repare. Sigur, e un om pregătit. A lucrat și la nivel de copii și juniori.

Dar îl văd și pe el că are ceva din siderarea pe care am simțit-o la Dan Șucu după cele patru meciuri fără victorie”, a spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, despre posibilitatea unui miracol la Dinamo

”Vă spun sincer, doar un miracol, nu neapărat prin prisma jocului, dar și că celelalte de deasupra s-au dus la 10-14 puncte de Dinamo, credeți că se mai pot salva? Realist?”, a transmis Horia Ivanovici. Cornel Dinu a comentat această situație și a explicat de ce Dinamo, sau alte echipe, sunt paralele cu performanța. Motivul este că nu au oameni competenți în staff și nici în conducere.

“Fotbalul cunoaște miracole, din punctul ăsta de vedere se poate orice. Punctele înjumătățite vor veni cam 6. Problema e că în general în fotbalul nostru profesionist după 1990, noi ca societate am intrat complet nepregătiți.

ADVERTISEMENT

Au fost niște ani în care fotbalul socialist era la egalitate cu cel profesionist. În anii 90 s-a trăit din ce s-a creat în anii 80, adică jucători. O anumită formă de educație fotbalistică, cu nimic mai prejos decât ce se întâmpla de decenii în societatea noastră”, a mai spus “Procurorul”.

Cornel Dinu îl distruge pe Andrei Nicolescu după Dinamo – U Cluj

Un City sau un Real Madrid are 25-30 de angajați în staff, preparatori fizici, analiști, analiști video, au 100 de scouteri minim. Există totuși un șef care calculează cine vine, ce pregătire are, ce calități au. Noi nu stăm rău, avem câteva team-workuri tehnice acceptabile la echipele de club.

ADVERTISEMENT

Fotbalului românesc îi lipsește capacitatea administrativă a celor care conduc. La PSG există 15-20 de oameni, finanțiști, șeful scouterilor, Ne lipsește managementul administrativ al cluburilor.

De exemplu la Dinamo, jucătorii care sunt luați, am văzut cine este acest Nicolescu, din păcate el nu are posibilitatea de a discerne calitățile specifice pentru posturile pe care evoluează fotbaliștii”, a explicat Cornel Dinu în direct la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza dură a lui Cornel Dinu la adresa noului antrenor de la Dinamo

ADVERTISEMENT