Life

Andrei Ștefan, ex-câștigătorul Dansez pentru tine și fost membru în LaLa Band, trăiește o nouă viață: „Totul e intensiv!”

Andrei Ștefan, câștigătorul din 2008 al show-ului Dansez pentru tine, are o cu totul altă viață acum. Este tătic și face consultanță în imobiliare.
16.02.2023 | 18:45
Andrei Stefan excastigatorul Dansez pentru tine si fost membru in LaLa Band traieste o noua viata Totul e intensiv
Andrei Ștefan, câștigător Dansez pentru tine în 2008. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu 15 ani, Andrei Ștefan câștiga „Dansez pentru tine”, având-o ca parteneră de show pe Giulia Anghelescu. Tânărul a rămas apoi în trustul PRO, devenind unul din membrii trupei LaLaBand, tânărul pasionat de dans jucând și în serialul „Pariu cu viața”.

Andrei Ștefan din LaLa Band, tată cu normă întreagă. Cât de mult s-a schimbat viața fostei vedete PRO TV

Lucrurile s-au schimbat destul de mult în viața lui Andrei în ultimii ani, fostul concurent de la Dansez pentru Tine ocupându-se acum de ceva care nu are nicio legătură cu zona artistică.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefan este acum consultant în tot ce ține de imobiliare, însă cea mai mare provocare a vieții sale a venit din cu totul altă parte. în urmă cu doi ani. Andrei și soția sa, Andreea, sunt părinții unui băiețel minunat pe nume Luca, iar acest nou rol le cam dă bătăi de cap.

În culisele „Dansez pentru tine” era haos: „Călcam unii pe alții, nu eram îmbrăcați”. Din marele premiu și-a cumpărat casă

Bună, Andrei! Ai devenit cunoscut acum 15 ani la PRO TV. Te mai consideri și azi vedetă?

– Vedetă e foarte mult spus. Mi s-a schimbat foarte mult viața din 2008, de când am câștigat Dansez pentru tine. S-au tot legat proiectele, s-au înlănțuit. Nu știam, îți dai seama, ce urma să mi se întâmple. Nu mă gândeam că o să ajung departe. Apoi a urmat „Pariu cu viața”, LaLa Band. După toată nebunia asta, tot mai apar proiecte punctuale și mă bucur foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cum era Dansez pentru tine față de ce se vedea pe micile ecrane?

– La televizor se vedea totul foarte aranjat. Ce se transmitea pe televizor era una, dar în spate era o alergătură continuă. Călcam unii pe alții, nu eram gata, nu eram îmbrăcați. Trebuie să fim la o anumită secundă, la intrare, deasupra scărilor, era un furnicar continuu. Erau sute de oameni care lucrau. Toată agitația asta nu se vedea, dar pe TV se vedea impecabil. Asta e o chestie pe care doar dacă o trăiești o conștientizezi.

Ce ai făcut cu banii câștigați?

– Mi-am luat casa. Pentru asta am fost să lupt. Mi-am îndeplinit visul.

Se reunește trupa LaLa Band?

Mai ții legătura cu Giulia Anghelescu?

– Da, păstrez legătura cu Giulia Anghelescu, dar nu am mai reușit să ne mai vedem des. Cu viața de familie, fiecare suntem prinși cu programul, dar, da, țin legătura.

ADVERTISEMENT

Și cu cei din LaLa Band?

– Da, am vorbit recent și cu Costin, și cu Monica. Ne mai întâlnim în diverse proiecte sau ne mai vedem la evenimente. Fiecare a avut traseul lui după toată treaba cu serialul și cu trupa.

V-ați gândit vreodată să faceți o reuniune a trupei?

– Sincer, chiar îmi e dor de o reuniune, să fim toți 20. Ar fi fost momentul când au trecut 10 ani, se făceau 10 ani. În 2021 ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a făcut reuniunea?

– Fiecare era într-un alt colț al lumii, Levente era plecat, Alina, cu proiecte multe prin țară. Ar fi mișto un one last show, la Sala Palatului sau undeva. Ar fi ceva mega-mișto.

Viața de tată nu e ușoară: „Suntem mega-obosiți”

E vreun proiect sau un vis pe care nu l-ai făcut?

– Mi-ar fi plăcut să continui pe partea artistică. Acum sunt doar lucruri punctuale. Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăsta. Acum suntem părinți, avem un bebe de 2 ani și prioritățile sunt diferite.

Cum e în postura de tată?

– Totul e… intensiv! (n.r.: râde)

Te-a schimbat în vreun fel?

– Îți dai seama, e și o responsabilitate mare. Ca să fii acolo de dimineața până seara și să ai grijă la modul în care vrem noi să avem grijă, te solicită, clar.

Cu cine seamănă?

– Cu mine (n.r.: râde uitându-se către partenera lui). Fizic.

Și ca personalitate? Vă puteți da seama deja?

Andreea: – Nu prea ne dăm seama deocamdată, pentru că are doar doi ani. A început să danseze, în schimb. Are ritmul în sânge

Andrei: – Bate foarte tare pe ritm. Dacă ia dansul de la mine și cântatul de la Andreea, e perfect.

V-ați gândit să îi faceți un frățior sau o surioară?

Andreea: – Momentan, nu!

Andrei: – Știi de ce? Ne-ai prins în momentul ăla când suntem mega-obosiți. Acum zicem nu, nu mai vrem. Dacă vorbim peste un an, doi, trei, patru, poate o să zic că da, nu știu.

„Nu regret nimic. Jur că aș lua-o de la capăt, la fel, oricând”

Ai face totul la fel, există ceva ce regreți din tot ce ai făcut?

– Uite, a fost multă muncă a fost în toate proiectele și poate pentru unii ar fi ceva foarte greu, n-ar mai repeta niște experiențe. La „Dansez” erau zilnic repetiții. La „Pariu cu viața” mergeai dimineața la filmări, dar nu știai când te întorci. Am trăit în câțiva ani niște chestii și niște momente pe care alții le înmagazinează într-o viață. Nu regret nimic. Jur că aș lua-o de la capăt, la fel, oricând. Cu serialul, la fel, m-aș mai integra în aceeași gașcă!

În final, ce părere ai despre influenceri și ce le-ai spune tinerilor care își iau astfel de modele?

– E ca în Spiderman. E vorba aia… „With great power comes great responsibility” (trad: O mare putere aduce și o mare responsabilitate). Trebuie să îți folosești resursele pe care le ai să dai ceva comunității. Oamenii care se expun foarte tare ar trebui să se implice mai mult în campanii umanitare. Chiar au putere de schimbare influencerii și ar fi bine să fie conștienți de ce se întâmplă în jurul lor. Odată cu notorietatea pe care o au, e bine să o folosească și pentru ceva constructiv, util celor din jur.

ADVERTISEMENT