Life

Giulia Anghelescu, clipe grele. Fiul artistei, Mikael, are probleme de sănătate

Giulia Anghelescu, momente neplăcute. Băiatul cântăreței și al lui Vlad Huidu, Mikael, este bolnav. Ce a mărturisit vedeta.
12.12.2022 | 10:59
Giulia Anghelescu clipe grele Fiul artistei Mikael are probleme de sanatate
Giulia Anghelescu, momente neplăcute. Băiatul cântăreței, Mikael, este bolnav. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață în vârstă de 38 de ani trece prin clipe grele. Fiul artistei are probleme de sănătate, dezvăluirea fiind făcută de artistă pe rețelele de socializare, unde a spus cu ce simptome se confruntă micuțul său.

Giulia Anghelescu, momente neplăcute. Băiatul cântăreței, Mikael, este bolnav

Giulia Anghelescu este mama a doi copii: o fată și un băiat. De câțiva ani a renunțat la cariera muzicală și s-a dedicat în totalitate vieții de familie, care este una cu suișuri și coborâșuri, mai ales când apar diverse boli.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat recent când fiul vedetei, Mikael, a început să aibă probleme de sănătate. Băiețelul a făcut febră foarte mare tocmai când frumoasa blondină spera că lucrurile s-au așezat în plan personal și nu numai.

Mai exact, artista a avut un program extrem de încărcat. S-a apucat să facă curățenie generală în casă și pe deasupra fiica sa, Antonia, a participat la un concurs de dans unde a primit locul 1 alături de colegele sale.

ADVERTISEMENT

„Eh, și când ți-e lumea mai dragă și crezi că s-au așezat cum trebuie și în sfârșit poți să te pui să te odihnești face copilul mic febră…”, a scris Giulia Anghelescu pe pagina de Instagram.

Giulia Anghelescu, detalii despre viața de familie

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani. Sunt un cuplu de 17 de ani și sunt căsătoriți de 10 ani, însă lucrurile nu au stat pe roze mereu. O perioadă cei doi au fost despărțiți.

ADVERTISEMENT

Timp de un an și jumătate blondina și partenerul de viață au luat-o pe drumuri separate. Din fericire, au realizat că le este mai bine împreună și au mai dat o șansă legăturii amoroase, mai ales că sunt părinții a doi copii.

„Să fii iubit profund de cineva îți dă putere, în timp ce iubești profund pe cineva îți dă curaj. Acesta este motivul pentru care suntem un cuplu atât de tare!

ADVERTISEMENT

Te iubesc cel mai mult!”, este mesajul transmis de fosta componentă a trupei Candy pe social media pentru soțul său, în urmă cu ceva vreme, alături de o imagine emoționantă.

ADVERTISEMENT