Life

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, din nou împreună! Ce i-a reunit

25.02.2021 | 17:02
Andrei Stefanescu si fosta lui sotie din nou impreuna Ce ia reunit
Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu și fosta lui nevastă, Antonia, s-au reunit, iar ocazia pentru care au ales să fie iar împreună a fost una deosebită pentru amândoi.

Cei doi au împreună un băiețel pe nume Ayan, așa că au petrecut în familie de ziua lui de naștere. Mulți dintre fanii cântărețului și prezentatorului de televiziune au crezut că este vorba despre o împăcare, însă nu se pune problema de așa ceva, dar cine știe!

ADVERTISEMENT

Cert este că, deși sunt despărțiți, au făcut tot posibilul ca băiatului să nu îi lipsească niciunul dintre părinți. Antonia și Andrei Ștefănescu au fost mereu alături de Ayan în cele mai importante momente ale sale.

Andrei Ștefănescu și fosta soție, împreună de ziua băiețelului lor

„La mulți ani, inima mea”, este primul mesaj pe care i l-a transmis Andrei fiului său pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Laaa mulți ani, sufletul meu! îmi ești binecuvântare, alinare, fericire, liniște și iubire și… nebunie, îmi ești TOT! ‘Nu vreau și nu pot să traiesc fără tine’. Mi-a dat Dumnezeu darul de a auzi aceste cuvinte în fiecare zi din gurița lui. Te iubesc!!! #4ani”, a scris și mama lui Ayan.

Cântărețul a revenit ulterior cu un mesaj mai elaborat în care a scris cât de important este pentru el fiul său.

ADVERTISEMENT
andrei ștefănescu
Andrei Ștefănescu și Antonia l-au sărbătorit pe fiul lor, Ayan, care azi a făcut 4 anișori. Foto: Instastory

Mesajul emoționant scris de cântăreț pentru Ayan

„Astăzi este ziua ta….omuletul meu iubit….copilul meu drag , universul meu….si tot ce inseamna frumos in lume…te iubesc si ti voi fi alaturi , indiferent ce se va întâmpla cu viața mea și în viața mea…maine daca ai avea nevoie de inima mea , as veni razand sa ti o dau din piept….TE IUBESC…LA MULTI ANI MINUNATI BAIETELUL MEU DRAG”, a scris solistul de la Alb-Negru în dreptul unei fotografii postate pe rețeaua de socializare mai sus amintită.

Antonia și Andrei i-au pregătit băiețelului lor o petrecere în familie și au postat un filmuleț pe Instastory în care i-au cântat „La mulți ani”, în timp ce mămica lui ținea tortul în mână.

ADVERTISEMENT