Life

Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette, scandal cu partenera sa: “Cu cine te țineai de mână?”

Andrei Ungureanu, “Omul cu Tourette”, a filmat un scandal cu partenera sa. Ce i-a reproșat fostul câștigător de la iUmor.
17.07.2023 | 22:59
Andrei Ungureanu cunoscut ca Omul cu Tourette scandal cu partenera sa Cu cine te tineai de mana
Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette, scandal cu partenera sa. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette, s-a filmat în timp ce se afla în plin scandal cu partenera sa, Aliena. Comediantul a acuzat-o pe acesta că a înșelat-o.

Andrei Ungureanu, “Omul cu Tourette”, a avut un scandal cu partenera sa. De ce a acuzat-o

Anul trecut, Andrei Ungureanu s-a afișat alături de iubita sa, alături de care a avut câteva apariții la diverse emisiuni. Cei doi păreau să aibă o relație perfectă, însă acum i-au alarmat pe fani după un videoclip recent.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la iUmor a postat câteva clipuri video pe pagina sa, acolo unde o acuză pe partenera sa că i-a fost infidelă și că a surprins-o în timp ce se ținea de mână cu un alt bărbat.

Zi, vre, măcar ați povestit bine? Haide, că acum te fac vedetă! (…) Cam asta este Alina, cam asta face Alina. După câte i-am oferit și după câte lucruri am făcut pentru ea!

ADVERTISEMENT

Ce ai făcut cu Bogdan? Zi, zi-ne și nouă, puțin. Alina, zi cu cine te țineai de mână! De ce te țineai cu el de mână?”, a spus Andrei Ungureanu pe Instagram.

Între timp, Aliena i-a spus partenerului ei să oprească filmarea, dar Andrei Ungureanu a insistat ca urmăritorii săi să afle adevărul. Fostul câștigător de la iUmor a fost acuzat de soția sa că a fost violent și că a mințit-o.

ADVERTISEMENT

După aceea, el i-a spus că ar fi mai bine să se împace. La rândul ei, Aliena i-a spus că nu își dorește o a doua șansă de la el. Tânăra i-a mai spus acestuia că își va face bagajele și va plece de lângă el.

“Nu mă mai filma, închide. Și vorbește ce ai de discutat în doi, nu cu oamenii de acolo! Nu m-am văzut cu niciun Bogdan! (…) Hai, gata, eu nu mai pot! Îmi iau bagajele și am plecat! Îmi iau câinele și am plecat! Dă-te la o parte!

ADVERTISEMENT

Nu te mai suport! Mi-e greață! Vreau să plec, gata (…) Ești violent, ești nervos, ești agresiv, strici lucruri, minți mult! M-ai mințit cu niște lucruri, minți lumea din jurul tău”, a spus Aliena, potrivit spynews.ro.

Andrei Ungureanu a devenit cunoscut în urma participării la iUmor, în sezonul 9, pe care l-a și câștigat. Tânărul este apreciat pentru numerele de stand-up pe care le face, în ciuda sindromului de care suferă.

ADVERTISEMENT