Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Vochin a găsit momentul cheie al derby-ului CFR – Rapid. „În mod normal, Bergodi cerea time-out”

Andrei Vochin a analizat CFR Cluj - Rapid, scor 0-1, și a găsit momentul cheie al derby-ului din Gruia din startul confruntării.
13.02.2024 | 12:32
Andrei Vochin a gasit momentul cheie al derbyului CFR  Rapid In mod normal Bergodi cerea timeout
Andrei Vochin a găsit momentul cheie al derby-ului CFR – Rapid. „În mod normal, Bergodi cerea time-out”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a înregistrat primul eșec chiar împotriva celor Rapid București, iar Andrei Vochin știe care a fost momentul cheie din derby. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că întreruperea confruntării din primele minute le-a tăiat aripile „feroviarilor”.

Andrei Vochin a găsit momentul cheie al derby-ului CFR – Rapid. „În mod normal, Bergodi cerea time-out”

Adrian Mutu a luat primele măsuri după derby-ul cu Rapid și l-a amendat pe Panagiotis Tachtsidis pentru cartonașul galben văzut de pe bancă. „Briliantul” își dorește să schimbe stilul de joc al formației din Gruia, însă suprafața de joc nu îl ajută pe antrenor.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a analizat derby-ul CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, și știe unde s-a decis confruntarea din Gruia. Acesta este de părere că „Briliantul” are mult de muncă pentru a impune ideile sale de joc la formația finanțată de Neluțu Varga.

„Cred că îi vine bine momentul ăsta să își impună niște reguli foarte clare și este foarte bine să dai exemplu cu unul dintre jucătorii cei mai reprezentativi din echipă. Dacă nu vei face lucrul ăsta pierzi în timp. Cred că este supărat și pentru că e supărare în club și cred că a resimțit lucrul ăsta nu doar de la meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Nici la etapa precedentă nu cred că a fost foarte liniște, chiar dacă într-un final CFR a reușit să întoarcă meciul de 0-1 și să câștige aproape la ultima fază cu Petrolul. În meciul ăsta cu Rapid se repetă povestea și mi se pare că sunt niște elemente comune. 

Adi vrea să impună un stil de joc acestei echipe, care să fie bazat pe posesie, construcție, pe inițierea jocului de la poartă și sunt unii jucători care nu sunt obișnuiți cu așa ceva, deci e mult de muncă. Terenul pe care joacă CFR Cluj în momentul ăsta acasă nu favorizează o construcție bună”, spune Vochin.

ADVERTISEMENT

Momentul cheie din CFR Cluj – Rapid: „Avea nevoie de un time-out”

„Nu este o suprafață de joc care să favorizeze lucrul ăsta, așa cum nu a fost nici la Ploiești. Lucrurile astea se văd și atunci cred că ar trebui să existe și un plan B. Punctul trei de care am văzut că nu s-a vorbit nici puțin a fost acela că CFR a început bine meciul. 

A avut două, trei acțiuni foarte bune, a creat o presiune la poarta Rapidului în primele 7, 8 minute și în momentul în care presiunea era sus s-a întrerupt meciul pentru sărbătoarea suporterilor, pentru Revelion. Meciul a fost întrerupt două, trei minute.

ADVERTISEMENT

Rapid avea nevoie de un time-out ca la handbal. Dacă era un meci de handbal, probabil că după începutul bun al CFR-ului antrenorul Rapidului cerea un time-out. De data asta time-out-ul a fost dat de tocmai galeria CFR-ului”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Care A FOST MOMENTUL-CHEIE din CFR Cluj - Rapid 0-1: “I-A SCOS DIN RITM”

ADVERTISEMENT