Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Starul lui CFR Cluj, amendat după derby-ul cu Rapid: „Fără reguli, n-ai cum să menţii ordinea”

Adi Mutu a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că Panagiotis Tachtsidis a fost amendat de CFR Cluj după cartonaşul galben încasat cu Rapid pe bancă. Cristi Balaj, ședință cu jucătorul
16.02.2024 | 12:44
Starul lui CFR Cluj amendat dupa derbyul cu Rapid Fara reguli nai cum sa mentii ordinea
Adi Mutu a anunțat primul jucător pe care l-a amendat de când a preluat CFR Cluj. „A făcut o prostie!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
16-02-2024
10:52

Cristi Balaj l-a amendat pe Tachtsidis

Cristi Balaj a oferit noi detalii la FANATIK SUPERLIGA după o discuție cu mijlocașul grec: „Am discutat cu el și a înțeles că a greșit. Restul detaliilor sunt lucruri interne. Ideea este că nu contează numele jucătorului. Noi îi apreciem pe fiecare, îi respectăm, dar atunci când un jucător greșește cum a fost și cazul lui pentru că a avut al treilea cartonaș pentru proteste. 

Bineînțeles că a avut și el explicațiile lui, numai că este un jucător foarte inteligent și trebuie să simtă limita pe care o are fiecare arbitru în ceea ce privește acceptarea unui dialog sau a unor discuții. 

Dacă se depășește acea limită jucătorul este vinovat în primul rând dacă primește galben pentru proteste. Este amendat. Există un regulament intern și chiar ei l-au propus. Fără reguli n-ai cum să stabilești ordinea. Ultimul galben l-a luat pe banca de rezerve după ce a fost înlocuit. 

Sunt jucători cărora le pasă și trăiesc mai intens decât ar trebui. Și bineînțeles și arbitri care nu acceptă să fie certați sau întrebați. Important e și pentru un arbitru să simtă când un jucător e de bună credință. Dacă nu acordă cartonaș își pierde din autoritate și e de înțeles”, a mai spus președintele lui CFR Cluj despre situația lui Panagiotis Tachtsidis. 

CFR Cluj a suferit o înfrângere amară în confruntarea cu Rapid, scor 0-1. Ardelenii au coborât pe locul 3 după acest eşec şi sunt la 12 puncte de liderul FCSB. Pentru echipa lui Adi Mutu urmează un meci complicat pe terenul lui FC U Craiova.

Tachtsidis, cartonaş galben luat stupid în derby-ul CFR Cluj – Rapid 0-1

CFR Cluj este nevoită să abordeze confruntarea din Bănie fără unul dintre cei mai importanţi jucători: Panagiotis Tachtsidis. Grecul este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, ultimul fiind luat în mod stupid.

ADVERTISEMENT

În derby-ul cu Rapid, Tachtsidis a fost înlocuit în minutul 59. Dar, 18 minute mai târziu, în minutul 77, Tachtsidis a luat cartonaş galben pe banca tehnică. Acest avertisment îl suspendă pentru meciul cu FC U Craiova.

Adi Mutu l-a amendat pe fotbalist: „A făcut o prostie”

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Panagiotis Tachtsidis este primul jucător amendat de când a venit la CFR Cluj. Grecul nu avea voie să facă această greşeală, consideră “Briliantul”:

ADVERTISEMENT

„A făcut o prostie, nu ne convine deloc. Aşteptăm mai mult de la el. A fost deja amendat de către club. Este normal. Există nişte reguli pe care fiecare jucător trebuie să le respecte.

Este un lucru la care nu ne aşteptam. Mai ales la experienţa lui. El ştie şi nu are ce să comenteze în astfel de situaţii”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis, piesă importantă la CFR Cluj!

Panagiotis Tachtsidis este unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în acest sezon. Mijlocaşul a jucat în 24 de meciuri din toate competiţiile şi a marcat 5 goluri. A lipsit doar trei etape din SuperLiga, din cauza unor probleme musculare.

După venirea lui Adi Mutu, Tachtsidis l-a înţepat pe fostul antrenor, Andrea Mandorlini. Grecul a declarat că Mutu este mult mai apropiat de jucători şi a adus un mare entuziasm la echipă:

ADVERTISEMENT

„Am și jucat împotriva lui, a adus o atmosferă foarte bună și entuziasm. E mai aproape de ideile tuturor jucătorilor”, a spus Tachtsidis.

Adi Mutu a anunțat primul jucător pe care l-a amendat de când a preluat CFR Cluj

ADVERTISEMENT