Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Vochin, discurs manifest după calificarea României la Euro: „M-ai învins!”

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, discurs superb la Fanatik SuperLiga după calificarea la Campionatul European.
20.11.2023 | 11:33
Andrei Vochin discurs manifest dupa calificarea Romaniei la Euro Mai invins
Andrei Vochin, mesaj pentru contestatarii echipei naționale a României. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a savurat calificarea echipei naționale a României la un turneu final după 8 ani și a oferit primele declarații de la revenirea în țară la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Vochin, concluzii după calificarea României la Euro: „Ajungi să schimbi opinii și asta mi se pare cel mai important lucru”

Andrei Vochin a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre calificarea României la Campionatul European„E foarte frumos. E meritat pentru băieții ăștia care au dus toată campania. E premiul lor de final de preliminarii să joci cu 50.000 de oameni acasă care au cumpărat biletele înainte de meciul cu Israel. Și asta e foarte important”.

ADVERTISEMENT

Consilierul președintelui FRF a punctat un lucru interesant: „Asta înseamnă că indiferent ce se întâmplă pe parcursul unei campanii, că primești critici și unele dintre ele se duc către zona de jignire, ceea ce nu o să pot să înțeleg niciodată, iată că dacă faci treaba bine ajungi să primești ceea ce meriți și chiar să ajungi să schimbi opinii și asta mi se pare cel mai important lucru”.

Andrei Vochin e de părere că oamenii au fost influențați negativ: „Prin munca ta să schimbi părerea unor oameni care probabil au fost influențați în gândirea lor de cu totul și cu totul alte aspecte”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, comparație savuroasă pentru contestatarii naționalei României care îi laudă acum pe „tricolori”: „Replicarea unui gest devenit celebru”

Andrei Vochin a comentat și el discursul schimbat la 180 de grade al contestatarilor echipei naționale care acum îi laudă pe jucători pentru calificare: „Acuma cred că se încearcă replicarea voluntară sau involuntară a unui gest devenit celebru în fotbalul nostru acum 30-40 de ani. În momentul în care un mare scriitor român și pasionat de fotbal, cronicarul Eugen Barbu, l-a făcut pe Rodion Cămătaru ‘Haplea în chiloți’. 

A fost o întreagă campanie prin 82-83 când Rodion Cămătaru pentru el era Haplea în chiloți. Rodion Cămătaru a ajuns la meciul cu Suedia, a marcat golul victoriei cu 1-0 și a făcut un meci formidabil. 

ADVERTISEMENT

Iar a doua zi, cronica marelui Eugen Barbu a fost ‘M-ai învins, Rodioane!’. Ăsta a fost titlul și probabil că e exemplul care dăinuie în mintea multor jurnaliști de modul cum poți să refaci o eroare de judecată pe care ai comis-o și ai exagerat-o la un moment dat”, a mai povestit analistul FANATIK SUPERLIGA.

Vochin are un mesaj și pentru oamenii din presă care au fost împotriva naționalei, iar acum își toarnă cenușă în cap: „Eu le spun tuturor celor din federație atunci când îi simt enervați de fel de fel de opinii dure sau lipsa adevărului din anumite contexe, că în primul rând cei care vor simți nedreptatea vor fi cei care au scris-o. În momentul în care tu greșești trebuie să îți faci propria analiză”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede de trei ori pe săptămână doar pe site-ul FANATIK.RO: luni, marți și vineri, LIVE de la 10:30. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Andrei Vochin, discurs pentru constestarii naționalei României: „Să ajungi să schimbi opinii și asta mi se pare cel mai important lucru”

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română