Life

Andrew și Tristan Tate, veste cruntă înainte de sărbători. Mama lor a suferit un atac de cord

Andrew și Tristan Tate traversează în aceste momente o perioadă grea din punct de vedere emoțional. Mama lor a suferit un atac de cord.
21.12.2023 | 20:24
Andrew si Tristan Tate veste crunta inainte de sarbatori Mama lor a suferit un atac de cord
Frații Tate au primit o veste cruntă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Pexels/ Inquam Photos / Eduard Vînătoru
ADVERTISEMENT

Sărbătorile ar putea fi mult mai triste pentru Andrew și Tristan Tate anul acesta. Dacă în 2022 le-au petrecut în închisoare, acum, mama lor a suferit un atac de cord și a fost transportată de urgență la spital.

Momente cumplite pentru Andrew și Tristan Tate. Ce se întâmplă cu mama lor

În 2022, Andrew și Tristan Tate au fost arestați chiar în luna decembrie. Astfel că, nu s-au putut bucura de sărbătorile de iarnă. Însă anul acesta, situația ar putea fi cu mult mai tristă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Mama celor doi milionari britanici a suferit în urmă cu puțin timp un atac de cord. Femeia a fost transportată la spital și urmează să fie supusă unei intervenții, dar fii ei sunt departe.

Frații Tate nu au voie să părăsească România, însă speră că instanța le va permite să-și vadă mamă. De altfel, cei doi au cerut de mai multe ori permisiunea pentru a pleca din țară pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Ultima cerere le-a fost respinsă de către Tribunalul București chiar pe 18 decembrie 2023, astfel că Andrew și Tristan Tate nu s-au putut reîntâlni cu cei dragi. Rămâne de văzut dacă situația delicată va îndupleca autoritățile.

Anunțul făcut de Andrew și Tristan

Andrew și Tristan Tate se gândesc acum la cea care le-a dat viață, căci medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate. În funcție de rezultatul operației, doctorii vor decide dacă ea va părăsi sau nu spitalul.

ADVERTISEMENT

„Cu inimile îndurerate, împărtășim vestea urgentă că mama lui Andrew și Tristan a suferit un atac de cord subit în această după amiază și a fost transportată de urgență la spital. Situația este în curs de desfășurare și, în acest stadiu, am înțeles că va fi supusă unei intervenții chirurgicale urgentă. Externarea ei din spital este condiționată de succesul acestei proceduri.

Frații solicită amabilitate, intimitate și considerație din partea publicului și a mass-mediei în timp ce traversează aceste momente de incertitudine. Ei sunt profund recunoscători pentru sprijinul și înțelegerea prietenilor, colegilor și binevoitorilor.

ADVERTISEMENT

Având în vedere această situație critică și devastatoare, Andrew și Tristan speră că instanța va accelera cererea lor de a părăsi temporar țara pentru a fi alături de mama lor și a o sprijini în această perioadă dificilă. Vor fi furnizate actualizări suplimentare pe măsură ce situația evoluează, este anunțul despre starea mamei lui Andrew și Tristan Tate, conform spynew.ro.

ADVERTISEMENT