Life

Andrew Tate ar fi încercat să o agațe pe fiica lui Cozmin Gușă! Daria a povestit că avea doar 16 ani la acea vreme

Andrew Tate ar fi încercat să o agațe pe fiica lui Cozmin Gușă! Daria Gușă a povestit totul în contextul reținerii celor doi frați.
01.01.2023 | 11:53
Andrew Tate ar fi incercat sa o agate pe fiica lui Cozmin Gusa Daria a povestit ca avea doar 16 ani la acea vreme
Andrew Tate ar fi încercat să o agațe pe fiica lui Cozmin Gușă! Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andrew Tate ar fi încercat să o seducă pe fiica lui Cozmin Gușă. Daria a povestit abia acum că pe când avea 16 ani, faimosul kickboxer a încercat să o agațe.

Andrew Tate ar fi încercat să o agațe pe fiica lui Cozmin Gușă!

Andrew Tate ar fi încercat să o seducă pe rețelele de socializare pe fiica lui Cozmin Gușă. Andrew Tate i-a dat un mesaj pe Instagram Dariei Gușă când abia își făcuse contul.

ADVERTISEMENT

Daria avea doar 16 ani la acea vreme, lucru despre care spune că nu l-a interesant pe afaceristul britanic stabilit la noi în țară.

Aceasta nu i-a răspuns niciodată la mesaj, dar acum a transmis că putea să fie una dintre victimele sale la acea vreme, dacă era mai naivă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiica lui Cozmin Gușă a mai spus și că prietenele sale au primit mesaje de la Andrew Tate, iar o fată de 15 ani chiar i-a răspuns și acesta încerca să o seducă în ciuda vârstei sale.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frații Tate, se întâmpla acum 3 ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța”.

Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu ‘fratele Tate’”, a scris Daria Gușă, potrivit solidnews.ro.  

ADVERTISEMENT

Andrew Tate, acuzat de fiica lui Cozmin Gușă

Fiica lui Cozmin Gușă îl acuză pe Andrew Tate că are un singur scop vorbind cu ea și alte fete minore, acela de a le seduce.

Mai mult, în acest scop, el se lăuda cu faptul că le poate plimba cu mașini foarte scumpe și le poate duce la restaurante de lux.

„Individul îi propunea să se întâlnească cu el, lăudându-se cu mașinile de lux cu ar putea să o plimbe sau cu restaurantele faimoase unde ar putea merge la masă împreună”, a mai povestit Daria Gușă.

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți la noi în țară fiind acuzați de viol și trafic de persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: