Life

Andrew Tate, dezvăluiri despre viața din închisoare. „Am o pungă de plastic pe care o folosesc pentru a proteja mâncarea de insecte”

Andrew Tate, detalii despre viața în închisoare. Fratele lui Tristan Tate a dezvăluit în ce condiții mănâncă după gratii.
24.03.2023 | 09:11
Andrew Tate dezvaluiri despre viata din inchisoare Am o punga de plastic pe care o folosesc pentru a proteja mancarea de insecte
Andrew Tate, detalii despre viața în arest. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Andrew Tate a vorbit despre cum este viața în închisoare. Fostul luptător de kickboxing primește mâncarea la ore fixe, dar este nevoit să aibă mare grijă de aceasta.

Andrew Tate, dezvăluiri despre viața în închisoare. În ce condiții ia masa

În urmă cu câteva zile, instanța a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să mai rămână în arest pentru încă 30 de zile. Fostul campion la kickboxing a dezvăluit care sunt condițiile din spatele gratiilor, dar și cum reușește să mănânce.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate a spus că primește mâncare de trei ori pe zi, însă este nevoit să o acopere cu o pungă de plastic pentru ca insectele să nu se apropie de aceasta. În plus, acesta consumă mâncarea rece în celulă.

“Mâncarea mea vine la 8 dimineața, la prânz și la 5 seara. Am o pungă de plastic pe care o folosesc pentru a proteja mâncarea de insecte. Îmi petrec întreaga zi distrugând muștele și furnicile care se apropie de masă. Când soarele apune, mănânc singur mâncarea rece în celula mea”, a fost mesajul postat pe contul de Twitter al lui Andrew Tate.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Tristan Tate este destul de activ pe contul de Twitter, acolo unde postează diverse mesaje cu viața din închisoare. După ce a aflat că va rămâne în arest pentru încă 30 de zile, fostul sportiv a postat un alt mesaj.

“Mă uit în oglindă căutând răspunsuri de la mine. Cât poate îndura un bărbat? După un timp, am început să zâmbesc. Vor să mă distrugă. Nu îi voi lăsa”, a scris Andrew Tate.

ADVERTISEMENT

Ce au pățit frații Tate în spatele gratiilor

Închiși de la finalul anului trecut, Andrew și Tristan Tate s-ar fi temut pentru siguranța lor după ce în camera lor de arest au fost aduși alți doi arestați. Unul dintre aceștia a spus că este criminal în serie, cu toate că a fost arestat pentru o faptă minoră.

În urma dezvăluirilor făcute de noul lor coleg de celulă, frații Tate ar fi fost speriați și să adoarmă, așa că au ales să o facă cu rândul. Ulterior, un alt arestat a fost adus, și acesta susținând că este criminal.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, frații Tate și-au dat seama că ambii colegi de celulă mint. Între deținuți a izbucnit un conflict minor, potrivit unor surse din Poliție, citate de Gândul.

ADVERTISEMENT