Life

Anemona de la Mireasa, imagini cu noul iubit: ”Nu sunt datoare cu explicații”

Anemona de la Mireasa, fotografii cu actualul partener de viață. Mesajul transmis acum de fosta concurentă de la Antena 1.
30.07.2023 | 13:09
Anemona de la Mireasa imagini cu noul iubit Nu sunt datoare cu explicatii
Anemona de la Mireasa, fotografii cu actualul partener de viață. Mesajul transmis de fosta concurentă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anemona de la Mireasa le-a arătat urmăritorilor câteva imagini cu noul iubit. Șatena a subliniat că nu este datoare cu explicații legat de viața privată, chiar dacă a fost în lumina reflectoarelor în sezonul 7 al show-ului matrimonial moderat de Simona Gherghe.

Anemona de la Mireasa, fotografii cu actualul partener de viață. Mesajul transmis de fosta concurentă de la Antena 1

Anemona de la Mireasa a distribuit recent fotografii cu actualul partener de viață, dar nu a dorit să-l expună. Mesajul transmis de fosta concurentă de la Antena 1 este adresat fanilor care sunt tot mai curioși și vor să afle ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a închis gurile tuturor și a dat de înțeles că nu mai pune la suflet răutățile oamenilor. Fosta participantă a emisiunii matrimoniale, sezonul 7, a subliniat că bărbatul nu este căsătorit așa cum s-a vehiculat.

„Nu îl expun pentru că nu îmi place. Nu sunt datoare cu explicații, însă vă respect pe fiecare în parte și apreciez timpul pe care l-ați investit în mine, așa că, o să vă răspund sincer.

ADVERTISEMENT

Aveți dreptate, se aud multe, eu nu le știu, le mai aflu de la oamenii care îmi mai trimit mesaje, dar dacă era însurat, mai postam eu din mașina lui sau poze chiar și cu spatele?!

Cred că „soția” (dacă ar avea), l-ar recunoaște din orice unghi. Plus că suntem din același oraș, ar fi imposibil să fie așa. Sper că am lămurit asta”, a transmis Anemona de la Mireasa pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Anemona de la Mireasa și noul iubit
Anemona de la Mireasa și noul iubit, Gabriel. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este iubitul Anemonei de la Mireasa

Anemona de la Mireasa nu a vrut inițial să-i arate chipul, dar acum nu se mai ascunde. Bărbatul se numește Gabriel Viziru, este originar din Motru, județul Gorj și este antreprenor. Tânărul a studiat la Universitatea Romano-Americană din Capitală.

De asemenea, în anul 2016 a terminat studiile la Universitatea Politehnica Timișoara, la Ingineria Transporturilor și Traficului. De câțiva ani locuiește în București. Are conturi pe mai multe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Te urmez oriunde”, este mesajul lăsat de iubitul fostei participante de la Antena 1 pe social media. Cei doi iubiți au plecat în vacanță și se bucură de momentele speciale în doi. Postarea este însoțită de o inimă.

ADVERTISEMENT