News

Angajată MApN, aproape de comă alcoolică, autoare a unui grav accident rutier: ”Nu se putea ține pe picioare”

O angajată MApN, aproape de comă alcoolică, a comis, marți seara, un grav accident rutier. Martorii spun că femeia nu se putea ține pe picioare.
12.04.2023 | 22:19
Angajata MApN aproape de coma alcoolica autoare a unui grav accident rutier Nu se putea tine pe picioare
Accident grav comis de o angajată MApN, aproape de comă alcoolică. Femeia a lovit un biciclist. Sursa foto: ObservatorNews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O angajată MApN, aproape de comă alcoolică, a comis un grav accident. Evenimentul rutier a fost consemnat marți seara, în Vatra Dornei, județul Suceava.

Accident grav comis de o angajată MApN, aproape de comă alcoolică. Femeia a lovit un biciclist

Conform presei locale, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 20:00. Atunci, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe marginea șoselei, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, bătrânul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis. În ceea ce o privește pe șoferiță, aceasta a părăsit locul accidentului. Ea a fost identificată de către polițiștii de la Rutieră la o distanță de aproximativ 500 sute de metri de locul impactului.

Oamenii legii au avut o serie de constatări care i-au șocat în legătură cu femeia vinovată de accident. În primul rând, aceasta era într-o stare extrem de avansată de ebrietate. Avea o alcoolemie de 1,7 mg alcool/l, în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Apoi, agenții au aflat și identitatea șoferiței. Ea nu era o femeie oarecare, ci un militar profesionist, angajată în cadrul unității militare din Prundu Bârgăului, jud. Bistrița- Năsăud, notează Radio Dorna.

Martorii, despre angajata MApN: ”Nu se putea ține pe picioare”

După ce l-a lovit pe bătrân, angajata MApN și-a parcat autoturismul pe o stradă laterală, la o distanță de aproximativ 500 de metri față de locul comiterii faptei. Aici, ea a fost găsită cu capul pe volan, aproape dormind. Mirosea puternic a alcool și de abia putea vorbi.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Militar Bacău.

Un martor al evenimentului descrie starea în care era femeia care a provocat accidentul. ”Treceam în treaba mea şi am văzut-o că era în stare de ebrietate şi atât. Nu se putea ţine pe picioare”, spune acesta.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor ObservatorNews, angajata MApN care a provocat accidentul este mamă a doi copii. Lucrează doar de un an în instituție. Marți, în ziua accidentului, se afla în concediu. Ea a fost lăsată în libertate, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul Militar Iași.

ADVERTISEMENT