News

Angajații unei primării din Botoșani au închis instituția ca să-i serbeze ziua unei colege: „Avem niște problemuțe”

O primărie din Botoșani a fost închisă de angajați pentru a participa la ziua de naștere a unei colege. Ei au motivat ca ar avea „niște problemuțe”.
02.02.2024 | 15:53
Angajatii unei primarii din Botosani au inchis institutia ca sai serbeze ziua unei colege Avem niste problemute
Angajații unei primării din Botoșani au pus lacătul pe ușile instituției ca să meargă la ziua de naștere a unei colege. Sursa foto: Facebook / Primaria Broscauti
ADVERTISEMENT

Într-un incident neobișnuit, Primăria Broscăuți din județul Botoșani, România, a rămas închisă după ce toți cei 17 angajați au părăsit clădirea pentru a participa la o petrecere organizată în cinstea zilei de naștere a unei colege.

Angajații primăriei părăsesc locul de muncă înainte de terminarea programului

Totul a ieșit la iveală, după ce un cetățean care a mers la primărie pentru a depune o petiție a fost surprins să vadă poarta închisă și niciun angajat disponibil pentru a-l ajuta.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3 CNN, cei 17 angajați instituției ar fi plecat din timpul programului încă de la ora 14:00 pentru a merge la un restaurant, unde se ținea petrecerea de ziua de naștere a unei colege de ale lor.

Printre cei care au plecat de la lucru a fost chiar și primarul comunei, iar evenimentul a avut loc pe 1 februarie. Angajații ar fi trebui să termine programul la ora 16:00, dar au ales să plece cu două ore mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cetățeni „puși în așteptare” la Primăria Broscăuți, după ce angajații au plecat la petrecere

Această decizie a lăsat cetățenii cu probleme administrative în așteptare, practic până când se termina petrecerea. Cetățeanul comunei și-a exprimat dezamăgirea față de situația pe care a întâmpinat-o.

„Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă?”, a spus cetățeanul, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Contactat telefonic pentru a fi întrebat unde sunt toți funcționarii, primarul comunei a spus că aceștia se află pe teren „la muncă”, pentru că ar avea „niște problemuțe.”

„Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz”, a spus primarul.

ADVERTISEMENT

Prefectul județului Botoșani a anunțat că va face investigații și că va lua măsurile pentru ca cei neglijenți să fie trași la răspundere, iar aceste situații să nu se mai repete.

 

ADVERTISEMENT
Tags: