Sport

Ange Postecoglou, anunț important înainte de Tottenham – Luton: “Acesta este motivul pentru care l-am luat pe Drăgușin”. Cum a apreciat debutul românului ca titular

Înaintea meciului Tottenham - Luton, Ange Postecoglou a făcut un anunț important care îl vizează pe Radu Drăgușin. Antrenorul a oferit o veste bună pentru român.
30.03.2024 | 15:24
Ange Postecoglou anunt important inainte de Tottenham  Luton Acesta este motivul pentru care lam luat pe Dragusin Cum a apreciat debutul romanului ca titular
Ange Postecoglou, despre Radu Drăgușin înainte de Tottenham - Luton. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înaintea partidei cu Luton din campionat, presa din Anglia nu vedea cu ochi buni revenirea lui Drăgușin la Tottenham, însă Postecoglou a clarificat situația. Antrenorul londonezilor are încredere în fundașul României.

Ange Postecoglou, anunț important înainte de Tottenham – Luton: “Acesta este motivul pentru care l-am luat pe Drăgușin”

Anunțul lui Ange Postecoglou îl liniștește pe Radu Drăgușin înainte de Tottenham – Luton. Antrenorul se va baza în continuare pe serviciile fundașului român. Australianul îl vede pe Radu ca un jucător de bază în viitorul lui Spurs.

ADVERTISEMENT

Postecoglou nu l-a criticat pe Drăgușin pentru evoluția nesatisfăcătoare din meciul cu Fulham. Dar nici pentru cele din amicalele României cu Irlanda de Nord 1-1 și Columbia 2-3. Așadar, cel mai bine cotat “tricolor” are toate șansele să evolueze și în următorul meci din Premier League.

“Nu a venit ca să joace un singur meci. Cu Fulham nu cred că a jucat mai bine sau mai slab decât oricine altcineva. L-am transferat pe Radu pentru că am văzut un jucător care își poate aduce contribuția aici.

ADVERTISEMENT

Este pregătit, e disponibil și e parte din viitorul nostru”, a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin înainte de meciul Tottenham – Luton, potrivit lui Fabrizio Romano.

Radu Drăgușin, șanse mari să fie rezervă la Tottenham – Luton

Înaintea întâlnirii Tottenham – Luton Town, din etapa a 30-a din Premier League, programată sâmbătă, 30 martie, de la ora 17:00, managerul Ange Postecoglu a anunțat că olandezul Micky van de Ven este refăcut și ar putea să-și reia locul în centrul defensivei, în locul lui Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

“Toți jucătorii care au fost la echipele naționale s-au întors apți. Sunt toți în regulă. Micky (n.r.- van de Ven) a lipsit la ultimul meci. S-a antrenat în ultimele zile și este disponibil pentru meciul cu Luton”, a declarat Postecoglu, conform Football London.

În aceste condiții este de așteptat ca olandezul să facă pereche în centrul defensivei lui Spurs cu argentinianul Cristian Romero, iar Drăgușin să fie din nou trecut pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, cerut ca titular de fanii lui Spurs

“Drăgușin este suficient de bun pentru a ne face să câștigăm acel meci”“Eu zic să-l odihnească pe Van de Ven, are nevoie. Totodată, Drăgușin are nevoie de minute”“Odihnește-l pe Van de Ven, să joace Dragonul!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Tottenham pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT