Sport

Radu Drăgușin, iubit de toată lumea! Ploaie de mesaje, după ce Postecoglou a anunțat revenirea lui Van de Ven pe teren: „Este suficient de bun pentru a ne face să câștigăm cu Luton”

Radu Drăgușin are parte de o susținere impresionantă la Tottenham! Fanii au răbufnit după anunțul antrenorului Postecoglou în legătură cu Van de Ven.
30.03.2024 | 06:00
Radu Dragusin iubit de toata lumea Ploaie de mesaje dupa ce Postecoglou a anuntat revenirea lui Van de Ven pe teren Este suficient de bun pentru a ne face sa castigam cu Luton
Radu Drăgușin este cerut titular de fanii lui Tottenham la meciul cu Luton. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin s-a întors în cantonamentul lui Tottenham după amicalele echipei naționale a României cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3). Fundașul central a primit o veste proastă. Antrenorul Ange Postecoglou a anunțat că Micky van de Ven, concurentul pe post al românului, a revenit după o accidentare.

Radu Drăgușin, iubit de toată lumea! Ploaie de mesaje, după ce Postecoglou a anunțat revenirea lui Van de Ven pe teren: „Este suficient de bun pentru a ne face să câștigăm cu Luton”

Tottenham o înfruntă pe Luton, sâmbătă, 30 martie, de la ora 17:00, în etapa a 30-a din Premier League. La conferința de presă premergătoare duelului, Ange Postecoglou a venit cu detalii despre situația lui Micky van de Ven. Fundașul central olandez s-a accidentat în meciul cu Aston Villa (4-0) și a fost înlocuit cu Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Accidentat, Micky van de Ven a ratat partida cu Fulham (0-3), în timp ce Radu Drăgușin a fost titularizat în premieră. Situația s-a schimbat înaintea duelului cu Luton. Ange Postecoglou a anunțat că tânărul internațional olandez este pregătit să intre pe teren.

Totuși, fanii lui Tottenham sunt de altă părere și i-au cerut antrenorului de 58 de ani să-l titularizeze pe Radu Drăgușin pe teren propriu cu Luton. Ar fi debutul lui Radu Drăgușin ca titular în noua sa casă.

ADVERTISEMENT

„Drăgușin este suficient de bun pentru a ne face să câștigăm acel meci”, „Eu zic să-l odihnească pe Van de Ven, are nevoie. Totodată, Drăgușin are nevoie de minute”, „Odihnește-l pe Van de Ven, să joace Dragonul!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Tottenham pe rețelele de socializare.

„L-aș trimite titular pe Drăgușin pentru a recăpăta încredere după meciul cu Fulham”

Tottenham a fost învinsă categoric în deplasare de Fulham, scor 0-3, în etapa a 29-a din Premier League, la primul meci ca titular în tricoul londonezilor pentru Radu Drăgușin. Internaționalul român a primit doar nota 5 pentru prestația de pe „Craven Cottage”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Radu Drăgușin a fost ținta meme-urilor după Fulham – Tottenham (3-0). Fostul fundaș de la Genoa și Juventus a impresionat în primele 40 minute. Ulterior, Drăgușin l-a scăpat din marcaj pe Rodrigo Muniz, care a marcat.

Românul nu a avut o prestație concludentă și a fost luat la țintă de fani. Totuși, fundașul central este cerut titular cu Luton pentru a-și recăpăta încrederea. „Vești bune (n.r. revenirea lui Van de Ven, dar odihnește-l și lasă-l pe Drăgușin să aibă mai multe minute de joc. După atât de mult timp în care nu ai opțiuni, e bine să faci rotații”. 

ADVERTISEMENT

„Nu m-ar deranja dacă Drăgușin ar fi titular”, „Nu aș forța vreo accidentare inutilă. De asemenea, aș începe să-i dau mai multe minute lui Drăgușin și să fac o rotație constantă a fundașilor centrali în stilul Man City”, „Eu aș juca Drăgușin pentru a recăpăta încrederea după ultimul meci cu Fulham”, au fost alte comentarii ale suporterilor lui Tottenham.

Britanicii îl anunță titular cu Luton pe Radu Drăgușin

După partida cu Luton de pe teren propriu, Tottenham are parte de un duel extrem de dificil, în deplasare, cu West Ham. Astfel, britanicii se așteaptă ca Ange Postecoglou să rotească jucătorii, iar Radu Drăgușin să fie titular, în premieră, pe Tottenham Hotspur Stadium.

„Meciul de la Luton poate fi o șansă de a-i oferi lui Radu Drăgușin postul de titular și de a se obișnui cu Premier League. Românul a jucat doar prima jumătate a celui de-al doilea joc amical al țării sale. 

Radu Drăgușin ar trebui să facă echipă cu Cristian Romero în inima apărării, oferindu-i lui Van de Ven puțin timp suplimentar pentru a-și reveni. Pedro Porro și Destiny Udogie sunt fundașii laterali, cu Guglielmo Vicario în spate, desigur”, au anunțat cei de la Football London.

Echipa probabilă a lui Tottenham cu Luton: Vicario –  Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Sarr, Bissouma, Maddison – Kulusevski, Son, Werner.

ADVERTISEMENT