Life

Angela Rusu arată spectaculos la 46 de ani, după ce a slăbit 26 de kilograme. Puține femei se pot lăuda cu un așa corp

03.08.2020 | 23:58
Angela Rusu arata spectaculos la 46 de ani dupa ce a slabit 26 de kilograme Putine femei se pot lauda cu un asa corp
Angela Rusu arată spectaculos la 46 de ani, după ce a slăbit 26 de kilograme. Puține femei se pot lăuda cu un așa corp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Angela Rusu a recurs toată viața la diete pentru a se menține în formă, însă în urmă cu doi a decis să țină cont de sfaturile unui nutriționist. Și bine a făcut, în clipa de față cântăreața de muzică populară a reușit să slăbească în mod spectaculos 26 de kilograme.

Solista arată impecabil la vârsta de 46 de ani și pare mult mai tânără decât anii pe care îi are în realitate. Renumita artistă se menține suplă datorită dietei personalizate de care a ținut cont. Angela Rusu a avut nevoie de multă voință, dar acum întoarce toate privirile.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață nu are nicio operație estetică și se mândrește cu naturalețea și trupul tras prin inel, mai ales de când a ajuns la greutatea de 67 de kilograme după ce în urmă cu 2 ani cântărea 93 de kilograme. Vedeta spune că nu se oprește aici și spune că vrea să mai slăbească încă 7 kilograme, dar nu se grăbește.

Cântăreața Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme. Cum arată acum

Cântăreața de muzică populară a povestit într-un interviu pentru click.ro cum a luat decizia de a slăbi, dar și cine a fost persoana care a susținut-o necondiționat în acest demers. Mamă a două fete, Angela Rusu a fost sprijinită și încurajată neîncetat de soțul ei, Marius Moldovan.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă a decis să-și schimbe radical stilul de viață când a realizat că nu o mai cuprind hainele și costumele populare, acestea având nevoie mereu de ajustări. Vedeta s-a consultat cu un medic nutriționist din Oradea care i-a făcut un program personalizat, pe mai mulți pași.

„Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana.

ADVERTISEMENT

În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius, din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.

Am fost la nutriționista Oana Munteanu din Oradea, care este recomandată datorită rezultatelor sale. Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu”, a mărturisit cântăreața, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Artista Angela Rusu, despre dietă: „A devenit un stil de viață”

Dieta Angelei Rusu se bazează în principiu pe trei mese, fără gustări și fără citrice. De asemenea, artista a fost nevoită să scoată complet din meniu pastele și cartofii. Hidratarea este foarte importantă în dietă de aceea consumă în fiecare zi cel puțin 2 litri și jumătate de apă plată.

Totodată, cântăreața a declarat că are nevoie de proteine la fiecare masă, însă dacă într-o zi alege să mănânce iaurt, atunci până la finalul zilei nu mai are voie să consume niciun alt fel de lactat. Solista de muzică populară spune că este mai greu la început, dar apoi te obișnuiești și devine un stil de viață.

„Eu nu pot recomanda dieta mea altcuiva, pentru că altei persoane îi poate face rău. Această dietă se desfășoară în mai multe etape, detoxifiere, menținere, și se bazează pe trei mese la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fără citrice.

La fiecare masă am nevoie de proteine, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic.

Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești”, a mai precizat cântăreața.

ADVERTISEMENT