Life

Angela Rusu, schimbări radicale după ce a născut la 47 de ani. Cum și-a revenit artista după sarcină

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 47 de ani. Solista de muzică populară a născut pe 24 mai, prin cezariană, mărturisind că sunt câteva modificări majore în stilul ei de viață de până acum.
10.06.2021 | 16:32
Angela Rusu schimbari radicale dupa ce a nascut la 47 de ani Cum sia revenit artista dupa sarcina
Angela Rusu, schimbări radicale după ce a născut la 47 de ani. Cum și-a revenit artista după sarcină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a născut în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, iar în momentul de față este în perioada de adaptare cu fiica sa care a primit numele Măriuca. Cântăreața nu mai are la fel de multă energie ca în tinerețe, dar se descurcă de minune.

Îndrăgita artistă își concentrează toată atenția către micuță și încearcă să-și facă programul și evenimentele în funcție de ea. Acesta este și motivul pentru care nu o alăptează pe cea de-a treia fiică, pentru că nu știe cum va reacționa când va pleca de acasă.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu, detalii despre fiica sa Măriuca, după ce a născut la 47 de ani

Micuța Măriuca a primit încă din prima zi lapte praf, Angela Rusu dezvăluind că a găsit unul care îi place. Lucrurile nu sunt ușoare când ai un bebeluș în familie, însă interpreta se bucură din plin de această perioadă frumoasă.

Solista de muzică populară recunoaște că este o fire tipicară și a avut zile în care a clacat din cauza nopților nedormite, dar și pentru că auzea în jurul ei foarte multe păreri și nu știa de care să țină cont.

ADVERTISEMENT

„Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea.

Încercăm să ne formăm programul după ea. Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca.

ADVERTISEMENT

Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam. 

Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri”, a declarat artista într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu mai are două fiice, din prima căsnicie, Rebeca și Larisa, de care este tare mândră. Cea din urmă a devenit la rândul ei mamă pentru prima oară. Ea a adus pe lume tot o fată, la începutul lunii mai, ce a primit la naștere numele Alice.

Tânăra este psiholog și este pasionată de călătorii. Larisa este căsătorită și locuiește la Sibiu, în timp ce Rebeca este make-up artist. Ea cochetează cu această lume de ceva vreme, motiv pentru care a făcut diferite cursuri în domeniu.

Angela Rusu, slăbire uimitoare după a treia sarcină

În altă ordine de idei, Angela Rusu a dezvăluit că a luat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii, dar a reușit să slăbească în mod spectaculos. Vedeta ajunsese la 95 de kilograme, dar a dat jos aproape 11 la nici o lună de când a devenit mamă.

Secretul slăbirii uimitoare ar fi faptul că solista nu are prea mult timp să mănânce. În felul acesta, artista preferată a lui Traian Băsescu nu apucă să stea la masă pentru că nu are poftă de mâncare, dar consumă destul de multe fructe.

ADVERTISEMENT