Life

Anghel Damian, adevărul despre rolul de tată. Cum se descurcă alături de Theo Rose: ”Mai greu decât mi-am imaginat”

Anghel Damian, detalii despre postura de tată. Ce spune despre fiul său și al lui Theo Rose. Felul în care procedează regizorul.
08.09.2023 | 00:15
Anghel Damian adevarul despre rolul de tata Cum se descurca alaturi de Theo Rose Mai greu decat miam imaginat
Anghel Damian, detalii despre postura de tată. Ce spune despre fiul său și al lui Theo Rose. Felul în care procedează regizorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anghel Damian, adevărul despre rolul de tată. Cum se descurcă alături de Theo Rose. Vedeta de la Pro TV recunoaște că este mai greu decât și-a imaginat înainte de venirea pe lume a fiului său și al artistei, Sasha Ioan.

Anghel Damian, detalii despre postura de tată. Ce spune despre fiul său și al lui Theo Rose. Felul în care procedează regizorul

Anghel Damian a devenit părinte în urmă cu câteva luni și acum vine cu câteva detalii despre postura de tată. Spune că fiul său și al lui Theo Rose i-a schimbat complet viața, precizând că depune eforturi mai mari în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Regizorul a explicat și care este felul în care procedează având în vedere că are un program foarte încărcat și epuizant. Cântăreața are la rândul său multe proiecte, bebelușul solicitându-i pe amândoi în aceeași măsură.

„E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul.

ADVERTISEMENT

Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața. Pe lângă asta există și viață. Nu cred că sunt genul care se stresează”, a declarat Anghel Damian pentru publicația ego.ro.

Anghel Damian, un părinte destul de relaxat

Anghel Damian se consideră un părinte liniștit care nu se panichează din orice lucru. Regizorul serialului Clanul este relaxat, chiar dacă nu ar vrea neapărat să apeleze la această descriere despre propria persoană.

ADVERTISEMENT

„Mi-am imaginat că or să fie niște lucruri pe care o să trebuiască să le învățam, mi-am imaginat că o să fie o perioadă dificilă, mi-am imaginat că o să fie o perioadă extrem de fericită.

Am primit în plus față de ceea ce mi-am imaginat. Pe toate planurile”, a completat iubitul lui Theo Rose, mai arată sursa menționată mai devreme. Vedeta de la Pro TV se implică mult în creșterea micuțului.

ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri de viață adoră să petreacă timp cu bebelușul care îi bucură și îi împlinește. Anghel Damian a mai dezvăluit că micuțul este foarte cuminte și parcă simte că părinții săi traversează o perioadă aglomerată.

Mai mult, Sasha Ioan nu se trezește foarte des noaptea, ci de maxim două ori. De asemenea, fiul juratei de la Vocea României este liniștit și atunci când este scos la plimbare sau când merge la restaurant cu părinții.

ADVERTISEMENT