Life

Theo Rose s-a panicat când și-a văzut copilul așa. „Mi-e frică”. Ce se întâmplă cu fiul său și al lui Anghel Damian

Theo Rose experimentează emoțiile vieții de mămică, iar după ce Sasha a intrat într-o nouă etapă, vedeta Pro TV s-a panicat.
01.09.2023 | 07:53
Theo Rose sa panicat cand sia vazut copilul asa Mie frica Ce se intampla cu fiul sau si al lui Anghel Damian
Theo Rose s-a panicat când și-a văzut fiul în această ipostază. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe de panică pentru Theo Rose, care a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu câteva luni. Vedeta este foarte implicată în viața micuțului și se bucură de momentele prin care trece acum, însă uneori au loc și situații neprevăzute. Sasha a intrat recent într-o nouă etapă, iar vedeta a mărturisit că e speriată.

Theo Rose s-a panicat când a văzut că Sasha face asta. Ce a pățit micuțul

La începutul verii, Theo Rose l-a adus pe lume pe Sasha, iar de atunci este topită după copilașul ei. Artista are parte de sprijin și ajutor din partea lui Anghel Damian, care este un tată implicat. De asemenea, mama sa o vizitează cât de des poate la București și mai stă cu cel mic. 

ADVERTISEMENT

Theo Rose este topită după fiul său și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, însă rolul de mămică nu este deloc unul ușor și vine la pachet cu foarte multe provocări. Acum, Sasha a intrat într-o nouă etapă, iar vedeta a recunoscut că este panicată.

În mediul online, acolo unde zi de zi ține legătura cu fanii săi, vedeta a mărturisit că băiețelul „este în perioadă în care descoperă saliva”. Acest lucru o îngrozește, mai ales pentru că are impresia că oricând se poate întâmpla ceva rău.

ADVERTISEMENT

„Vai de capul meu…La noi e perioada cu saliva, când o descoperă și o scuipă pe toată. Și la un moment dat am impresia că vomită, efectiv, de la cât de multă scuipă din gură…Și se îneacă cu ea și mi-e frică, mă ia cu călduri.

Da…da. Mă ia cu călduri când te văd că te îneci cu scuipat”, spunea Theo Rose într-un videoclip publicat pe Instagram în care vorbea cu urmăritorii săi, dar și cu Sasha, care se afla chiar în fața sa.

ADVERTISEMENT

Se descurcă excelent pe toate planurile

Dar în ciuda provocărilor, Theo Rose se descurcă de minune în rolul de mămică, așa cum o face, de altfel, pe toate planurile. Vedeta îmbină cu brio viața personală cu cea profesională, unde are mai multe proiecte.

Nu doar că are spectacolele sale, este și antrenoare la Vocea României, ocupând scaunul dubu alături de Horia Brenciu, dar și actriță în Clanul. În rolul Verei, face o treabă excelentă, o recunoaște chiar George Mihăiță, tatăl ei serial. 

ADVERTISEMENT

„Ea e foarte credibilă și în rol, și în viața de toate zilele. E născută artistă, nu numai actriță. M-am apropiat de ea, fiind fiica mea, automat. Am repetat mult cu ea, dar puține indicații i-am dat. Venea cu lecția știută de acasă.

Ea, într-un fel, e ca mine. Știe de acasă când privește, unde privește, de ce privește. Face totul organic. Știe cum să dea o replică, cum să împartă replica, cum să asculte. Este extraordinară”, a declarat George Mihăiță, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: