Life

Anghel Damian, răspuns surpriză atunci când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose. Ce a zis despre jurata de la Vocea României

Ce a răspuns Anghel Damian atunci când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose, noua lui iubită. Acesta a spus ceva surprinzător!
20.09.2022 | 19:37
Anghel Damian raspuns surpriza atunci cand a fost intrebat daca o iubeste pe Theo Rose Ce a zis despre jurata de la Vocea Romaniei
Ce a răspuns Anghel Damian atunci când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Anghel Damian a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose, cea alături de care trăiește acum o poveste frumoasă de iubire.

Ce a răspuns Anghel Damian atunci când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose sunt împreună de ceva vreme, iar cântăreața a fost prima invitată a scenaristului în podcastul pe care el îl are alături de Codin Maticiuc, numit „La mijloc”.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a profitat de ocazia unică pentru a-l întreba pe Anghel Damian live dacă o iubește sau nu pe Theo Rose.

„Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?”, spune Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian a fost vizibil încurcat de această întrebare și s-a văzut că nu se aștepta să fie întrebat acest lucru. Totuși, acesta nu a dat un răspuns clar și nu a spus ce sentimente are față de noua lui iubită.

Iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian, a spus că dragostea nu poate fi exprimată în cuvinte și că nu există un vocabular pentru asemenea trăiri profunde.

ADVERTISEMENT

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a fost răspunsul dat de iubitul lui Theo Rose.

De asemenea, Anghel Damian a mai vorbit și despre faptul că a descoperit că Theo Rose are un talent imens pentru actorie, lucru pe care l-a descoperit odată cu începerea filmărilor de la serialul Clanul de pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Theo e un talent actoricesc real”, a spus iubitul vedetei în cadrul podcastului.

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte

Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu nepotul lui nea Marin, Alex Leonte.

Cei doi au decis să pună punct relației lor și cântăreața și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, care s-a despărțit la rândul lui de actrița Lia Bugnar pentru a fi cu Theo Rose.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi.

După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos”, a povestit Theo Rose pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: