Life

Theo Rose le răspunde celor care au criticat-o pentru relația cu Damian Anghel: “Nu mi-e frică”

Theo Rose a reacționat după valul de mesaje primite de la fani legate de relația cu Damian Anghel. Artista le-a dat replica celor care nu au văzut cu ochi buni legătura.
03.08.2022 | 07:29
Theo Rose le raspunde celor care au criticato pentru relatia cu Damian Anghel Nu mie frica
Theo Rose, reacție după ce relația cu Damian Anghel a fost criticată: ”Ne va arăta timpul”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV le răspunde celor care au criticat-o pentru relația cu regizorul serialului Clanul. Frumoasa șatenă recunoaște că nu îi este deloc teamă de felul în care vor decurge lucrurile de acum înainte.

Theo Rose, reacție după ce relația cu Damian Anghel a fost criticată: ”Ne va arăta timpul”

Theo Rose a făcut o declarație după ce relația cu Damian Anghel a fost aspru criticată de numeroși internauți. Îndrăgita artistă consideră că Divinitatea a jucat un rol foarte important în separarea de Alex Leonte.

ADVERTISEMENT

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine.

Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic!

ADVERTISEMENT

Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește. E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea.

La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus cântăreața pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, implicată în numeroase proiecte

Theo Rose își vede mai departe de proiectele sale, unul dintre acestea fiind serialul Clanul de la Pro TV, regizat de nimeni altul decât actualul partener de viață, Damian Anghel.

Cei doi îndrăgostiți au postat recent și un videoclip de pe platourile de filmare. Și acesta nu este singurul lucru la care lucrează vedeta în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este unul dintre jurații show-ului Vocea României, după ce în trecut a prezentat emisiunile SuperStar România și Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT