Sport

Anghel Iordănescu îl taxează pe selecționer: „Nu știu ce a fost în capul lui Rădoi să vorbească despre mine!”

Anghel Iordănescu îl taxează pe selecționerul Mirel Rădoi, care la finalul meciului amical cu Anglia, a făcut o referire la fostul său antrenor.
07.06.2021 | 21:14
Anghel Iordanescu il taxeaza pe selectioner Nu stiu ce a fost in capul lui Radoi sa vorbeasca despre mine
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu nu a înțeles motivul pentru care Mirel Rădoi a făcut referire la relația sa cu presa, din perioada în care „Tata Puiu” era la cârma naționalei României.

Totodată, fostul selecționer crede că doar rezultatele îl vor păstra pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a naționalei României și i-a transmis că o defensivă bună câștigă meciuri și campionate.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu l-a taxat pe Mirel Rădoi

Anghel Iordănescu l-a taxat pe Mirel Rădoi pentru declarațiile făcute după meciul amical cu Anglia, scor 0-1: Nu știu ce a fost în capul lui Mirel Rădoi când a vorbit despre mine.

Am primit de la presă fel și fel de întrebări, ne-am bucurat, ne-am întristat, s-au scris multe despre mine. Avem așteptări mari de la națională, dar nu cred că e bine să atacăm mereu jucătorii sau selecționerul”.

ADVERTISEMENT

„Selecționerul trebuie să înțeleagă că principiile la care face referire nu au nicio valoare, dacă nu sunt urmate de rezultate.

Și nu înseamnă că dacă joacă cu 7 atacanți, va câștiga meciul și că în fotbal apărarea câștigă meciuri și campionate”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu se schimbă el, probabil îl schimbă rezultatele!”

Anghel Iordănescu a continuat și l-a apostrofat și pe Mihai Stoichiță, nu înainte să îi mai transmită lui Mirel Rădoi că singura deviză din fotbal este victoria, indiferent de cum e obținută:

„Dacă nu se schimbă el, probabil îl schimbă rezultatele. Noi trebuie să avem încredere în el. Singura filosofie din fotbal e victoria, restul sunt palavre”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să critic pe cineva, l-aș critica pe Mihai Stoichiță, care trebuie să îl ajute mai mult pe selecționerul echipei naționale, să aibă multe discuții cu el și să îl aducă cu picioarele pe pământ”, a mai spus Anghel Iordănescu.

„Aş fi fost curios dacă aţi fi putut să puneţi întrebările astea când erau Victor Piţurcă sau Anghel Iordănescu şi dacă v-ar fi răspuns. Eu vă răspund cu plăcere, pentru că îmi plac provocările astea.

Au fost anumite situaţii, au fost jucători care au acuzat o oboseală acută. Era normal pentru că am depus efort foarte mare şi în partida cu Georgia. Jucătorii vin după un sezon foarte greu. Era normală oarecum acea schimbare (Taub în locul lui Sorescu, din minutul 66 – n.r.)”, a fost declarația lui Mirel Rădoi care l-a deranjat pe Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT