Sport

Anghel Iordănescu, mesaj pentru Bergodi: „Lumea nu mai are răbdare”

Anghel Iordănescu a venit cu un mesaj pentru Cristiano Bergodi, după înfrângerea Rapidului, scor 0-2 cu Petrolul Ploiești în etapa a 5-a a SuperLigii.
14.08.2023 | 10:05
Anghel Iordanescu mesaj pentru Bergodi Lumea nu mai are rabdare
Anghel Iordănescu se așteaptă la ce e mai rău pentru Bergodi la Rapid.
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi merge din rău în mai rău pe banca Rapidului. Giuleștenii au pierdut derby-ul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 0-2, și au căzut până pe locul 11 în clasament, cu 5 puncte în tot atâtea partide. Anghel Iordănescu a spus lucrurilor pe nume și l-a avertizat pe antrenorul italian.

Anghel Iordănescu, mesaj pentru Bergodi: „Este deja sub presiune”

La finalul derby-ului de pe Stadionul Giulești, Cristiano Bergodi a declarat că nu simte presiune. Totuși, FANATIK a dezvăluit că situația din vestiarul „alb-vișiniilor” se află pe un butoi de pulbere. Deși consideră că rezultatul este nedrept prin prisma ocaziilor avute de Rapid, Anghel Iordănescu consideră că Bergodi și clubul său se află într-o mare criză de identitate.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul e parcă nedrept, prea dur pentru Rapid, dacă ţinem cont de numărul de situaţii care le-au avut. Petrolul a primit două cadouri şi pleacă cu trei puncte de pe Giuleşti. Sunt multe probeme în jocul Rapidului, nu e bine dacă din trei mecuri acasă nu ai nici o victorie.

Bergodi este deja sub presiune! Lumea nu mai are răbdare. Giuleştina îşi doreşte prea tare să câştige campionatul şi Bergodi este în momentul de faţă într-o mare criză de joc şi de identitate”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul derby-ului.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru i-a făcut praf pe rapidiști după înfrângerea cu Petrolul: „Nu meritau nimic”

Răzvan Oaidă și Borja Valle au decis soarta meciului dintre Rapid și Petrolul. Ambii fotbaliști ai giuleștenilor au marcat în propria poartă. Basarab Panduru a criticat în termeni duri jocul „alb-vișiniilor”, însă consideră că soluția nu este demiterea lui Bergodi.

„Rapid nu a jucat nimic! Nu merita nimic. Nu știu ce au jucătorii, nu știu cum se simt. Dar nu am văzut viteză, iar pe final i-am văzut pe jucători cu capul plecat. Nu sunt de acord ca Bergodi să fie dat afară. Dar trebuie să facă ceva rapid! Nu merge așa!

ADVERTISEMENT

Dacă a venit și a schimbat pregătirea fizică, nu știu dacă e corect. Pentru că mai e puțin și se oprește campionatul. Mai bine mergea așa și schimba ceva când se oprea campionatul. 

El a fost adus să facă ceva, s-a avut mare încredere în el. Dar are o problemă. Nu știu dacă e o problemă când se pune presiune… Jocul nu mi-a plăcut! Jucătorii parcă nu știu ce să facă atunci când au mingea”, a spus Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a răbufnit la finalul meciului cu Petrolul: „Rușine, rușine, să vă fie!”

Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii de la Rapid, au rămas stană de piatră în loja din care au urmărit înfrângerea Rapidului în derby-ul cu Petrolul. La finalul partidei, galeria „alb-vișiniilor” a cedat nervos și a avut scandări la adresa conducerii și a jucătorilor.

Cei aproximativ 10.000 de suporteri l-au luat la țintă pe președintele Daniel Niculae. „Rușine, rușine, să vă fie!”, „Plecați cu toții, mai bine plecați cu toții!”, „Lasă-ne, lasă-ne!”, „Demisia, demisia!”, „Noi suntem aici cu voi, voi vă bateți joc de noi!”, au fost scandările suporterilor.

ADVERTISEMENT